7381fi.jpg

Shape - shape - shape: corrigerend ondergoed shop je zo

17/07/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Als ze je in de weg zitten, kun je hobbeltjes en bobbeltjes inpakken met het juiste corrigerende ondergoed. Hoe? Siem Devos, lingeriestylist bij Bustique, maakt je wegwijs in shapewearland!

  1. Shapewear knijpt er geen maatje af, maar zorgt wel voor een mooi gestroomlijnd silhouet.
  2. Kan zo’n beetje onder alles: een stevig broekje dat tot net onder de borst komt. Zo zit je buik ingepakt. Bestaat in slipvorm, maar als je – en passant – ook nog je heupen wat spandexlove wilt geven, is het ‘wielerbroekje’ slim. Kies voor een model met siliconen strips, dat zakt bovenaan niet af en krult onderaan niet op.
  3. Iets minder intens: een subtiel shapend slipje met hoge taille. Het pakt je onderbuik in en heeft geen naad (dus geen bobbel in je taille).
  4. Onder je feestjurk past een shapewearjurk het mooist. Ga voor een model met schouderbandjes dat de boezem vrijlaat: zo druk je wel je buik, maar niet je borsten plat. Ook handig is een shapejurk met ‘ingebouwd’ slipje: dat tekent niet af.
  5. Shapewear koop je in je gewone maat. Koop je het te klein, dan zal het alsnog aftekenen. Of je valt flauw. Kan ook.
  6. Kleurtje kiezen? Met huidskleur zit je goed in elk seizoen. Het blijft de meest onzichtbare tint onder al je outfits.

het is een fase

Meer lezen?

'Het is een fase' geeft een antwoord op de kleine en grote vragen die elke vrouw zich stelt tijdens het eerste jaar na de geboorte van haar baby. Want eerlijk, dat eerste jaar met die heerlijk snoezige mini in huis, maar ook met een nieuwe rol, kleerkastcrisissen, hormonen en een flink stel wallen? Best een heftige fase. Spoiler alert: uiteindelijk komt het allemaal wel weer goed. Want een fase, die gaat voorbij. In de tussentijd voorziet deze lifestylegids je van praktische handvatten om de babyfase net dat tikje gemakkelijker te maken, om voor jezelf te zorgen en te landen in je nieuwe lichaam en leven.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes