5679fi.jpg

Hilary Duff openhartig over het moederschap

9/01/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

De Amerikaanse actrice en zangeres Hilary Duff beviel eind oktober van een dochtertje, Banks. Ze heeft ook al een zoontje, Luca, uit een eerdere relatie. Op Instagram vertelt Hilary regelmatig over haar leven als mama.

Hilary Duff

Zo deelde de actrice onlangs een foto van haarzelf met kleine Banks. Daarbij plaatste ze deze wanhopige boodschap:

“Een oproepje aan alle ouders van baby’s met kolieken. Dit eindigt ooit, toch? Kan je een baby ooit neerleggen zonder dat ze begint te schreeuwen OF zonder dat ze wakker wordt? We hebben zowat alles gelezen wat er op het internet te vinden valt… Behalve haar minstens elk uur (of nog vaker) te voeden, is er niets dat schijnt te helpen. We hebben alle logische oplossingen uitgeprobeerd. Alsjeblieft, deel jullie magische trucjes in de reacties. Oh ja, en een gelukkig Nieuwjaar lol. #thankGforfilters #babyforsale !!! #anytakers??”

Hilary Duff

Een maand eerder toonde Hilary ook al een foto waarop haar schattige dochtertje een wel heel zielig snoetje trekt, en schreef daarbij “haar meest voorkomende snoetje de laatste tijd…”.

Nee, bij Hollywood-sterren is het ook niet allemaal rozengeur en maneschijn als mama of papa. Gelukkig werd de actrice overstelpt met goede raad door haar volgers. Hopelijk vindt ze snel hét trucje dat haar dochtertje kan helpen.

Hilary Duff

Vrouw met humor

Tussen het babygehuil door, vindt de actrice echter ook nog tijd voor een vleugje humor.

Een tijdje geleden deelde de Canadese actrice Rachel McAdams een foto waarop te zien is hoe ze tijdens een fotoshoot moedermelk afkolfde. Voor de fotoshoot droeg ze een designeroutfit van Versace en juwelen van Bulgari en zag ze er in één woord fantastisch uit. Het leverde een ijzersterke foto op waarop te zien was dat de actrice ook maar gewoon een mama is die tussen het werken door zit te kolven. Al kwam er ook wat kritiek dat de gemiddelde vrouw er niet bepaald zo fashionable uitziet tijdens het kolven.

 Hilary Duff besloot daarop op een remake van de foto te maken, met een iets realistischer beeld. Op de foto zit ze te kolven met een douchemuts op haar hoofd, en vraagt zich af “of ze het zo goed doet”. Heerlijk, een vrouw met humor!

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes