6018fi.jpg

SOS naambandjes

24/06/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Summer must-have: gepersonaliseerde SOS naam en telefoonnummer-bandjes! 

Armbandje

Summerfestival, here I come!

Mij lukt het niet, thuisblijven in de zomer. Van zodra het zonnetje komt piepen, heb ik zin om er op uit te trekken: festivalletje hier, stadsfeestje daar, effe afkoelen in een zwemvijver... Als we maar niet binnen moet blijven. De appel valt niet ver van de boom, want mijn kids gaan maar al te graag mee op pad. Uit enthousiasme gaan ze soms op ontdekking met als gevolg dat ik ze wel eens uit het oog verlies. Meestal komen ze vanzelf terug, maar als ik ze binnen de halve minuut niet terugvind, dan krijg ik toch een kleine paniekaanval.

 

marktje

Gentse feesten

Zoals die keer op de Gentse feesten. We bleven even stilstaan aan een kraampje op de feestmarkt, terwijl ons 6-jarig zoontje verder liep. Het duurde enkele minuten voor we beseften dat hij niet meer bij ons was. Paniek! Snel zetten we de grote zoon-zoektocht in. Even later troffen we ons klein ventje aan bij een lieve dame die zich over hem ontfermde. De dame had me enkele keren proberen te bellen, maar door de warmte was het telefoonnummer dat ik op de hand van mijn zoon had geschreven, uitgelopen. Dus had ze het raden naar het laatste cijfer.

armband

Alles kan beter

Dit jaar ga ik dus voor een slimme oplossing: het SOS naambandje! Geen gedoe meer met half afgezwete telefoonnummers op kinderarmpjes. Maar een supercool én veelvuldig te gebruiken gepersonaliseerd naambandje! Ik bestelde het armbandje keigemakkelijk op de site van goedgemerkt.nl : de kids mochten een kleurtje, merkje (herkenbare tekening) en lettertype kiezen. Effe de polsomtrek meten (de polsbandjes bestaan in 3 verschillende maten), telefoonnummertje dabei en klaar is Kees! 

Pro's

Ik ben dolenthousiast over dit leuke armbandje, daarom even alle pro's op een rijtje: 

  • Supersterk materiaal én aangenaam om te dragen.
  • Keihandig! De kinderen kunnen het bandje doordragen, je hoeft er niet steeds aan te denken om het mee te nemen. 
  • De kids vinden het zelf ook wel cool, zo'n armbandje met hun naam op. (Ook bij mijn dochter die ondertussen 11 is, was het enthousiast groot, doordat ze het zelf kon pimpen)
  • Je kunt extra info op het armbandje zetten, zoals allergie, bloedgroep, ... 
  • Waterproof! Zelfs in het zwembad of in zee kan je het bandje aanhouden. Plons! 
  • Supersimpel om te bestellen

Contra's

Euh... nog geen contra's gevonden voorlopig :-) 

Deze gaat nooit meer af!

Anyway, ik weet één ding: deze armandjes gingen bij mijn kids rond de pols op 1 juli en ze gaan er ten vroegste weer af op ... 1 september, zeker?

Wil je zelf ook een SOS naambandjes, bestel dan snel op Goedgemerkt.nl, want t.e.m. 21 juli krijgen Mama Baas-lezeressen 20% korting met de code: GG-MAMABAAS-20

armbandje