2956fi.jpg

Spiegeltje, spiegeltje

23/12/2020

Kids, ze verbazen je elke dag. Zo vind ik het ongelooflijk hoe ze bijvoorbeeld al op jonge leeftijd dezelfde uitspraken doen, identieke handbewegingen vertonen en redeneringen maken als jij … of als hun papa.

Zoals de papa

Renée zuigt aan haar middenvinger en ringvinger tegelijk, net als haar vader. Anna jammert geregeld: ‘Ik ruim niet graag op, ik word daar zo moe van.' Een zinnetje dat haar papa ook niet vreemd is :-).

Marthe kijkt graag tv en bijgevolg gaat alles wat ik zeg het ene oor in en meteen het andere uit. Op mijn vraag ‘heb je gehoord wat mama gezegd heeft?’ krijg ik een simpele ‘ja ja, ik doe het wel’ te horen. Of ze weet waarop ze 'ja' heeft geantwoord? Geen idee. Soms krijg ik dezelfde repliek van de papa :-).

Niet alleen 'bad' stuff

Misschien lijkt het alsof alle minder goede kantjes van de papa komen, maar niets is minder waar. Zo houdt Anna ervan om me op een onverwacht moment te overladen met een dikke knuffel. Iets waarmee haar papa mij ook af en toe verrast.

En Marthe is onze grote creatieveling. Creativiteit is niet meteen een van mijn talenten, dus dat moet ook aan de genen van de papa liggen, niet? Baby Renée is nu al een hartendiefje dat je laat smelten met haar schattige lach. En laat dat net hetgene zijn waardoor ik tien jaar geleden voor haar papa gevallen ben …

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes