6304fi.jpg

Superleuk én handig: de bijtringen van Matchstick Monkey

13/11/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Ken je de bijtringen van Matchstick Monkey al? Die zien er niet alleen ongelooflijk leuk uit, ze zijn ook nog eens heel handig. Je kleintje kan dit aapje moeiteloos vasthouden, en dankzij de variatie aan texturen helpt het bij doorkomende tandjes. Bovendien kan je een verzachtende gel op de nopjes aanbrengen zodat die kan inwerken op het pijnlijke tandvlees – zonder dat je daarbij het risico loopt om gebeten te worden door die scherpe eerste tandjes ;-).

Matchstick Monkey

De Matchstick Monkey werd ontwikkeld door een ervaringsdeskundige. “Mijn dochtertje had al pijn van doorkomende tandjes toen ze 1 maand oud was. Nog voordat ze 3 maanden was, had ze al drie tandjes. Ik probeerde haar natuurlijk te helpen met verdovende gels of zalfjes, maar ik geraakte zelfs niet voorbij haar eerste tandjes omdat ze me telkens beet. Ik vond niets om die gel vlot op haar tandvlees te kunnen inmasseren, en dus besloot ik zelf aan de slag te gaan. Toen ik beviel van mijn tweede dochtertje, werd ook Matchstick Monkey geboren.”

Waar de naam ‘Matchstick Monkey’ vandaan komt? “Mijn dochtertje was altijd dol op aapjes, en ze sleepte er altijd wel eentje mee. Omdat we iets wilden maken dat gemakkelijk door kleine handjes kan vastgehouden worden, kozen we voor ‘lucifer-dunne’ (Matchstick) ledematen. Matchstick Monkey dus!”

Matchstick Monkey

Het resultaat? Supermooie bijtringen (serieus, hoe cute zijn die?!) die erg in de smaak vallen bij baby’s. Ze helpen bij pijn van doorkomende tandjes, kunnen gemakkelijk worden vastgehouden en baby’s vinden niets leuker dan erop te sabbelen en te kauwen.

De bijtringen werden trouwens speciaal zo ontworpen dat baby’s onmiddellijk de juiste handgrip en motoriek ontwikkelen.

Handig meegenomen: de bijtring fungeert ook als de perfecte oefentandenborstel. Want jong geleerd … ;-)

Last but not least: de Matchstick Monkey mag in de vaatwasser en/of diepvries.

Je vindt de Matchstick Monkey bijtringen in drie uitvoeringen in onze webshop, en dat telkens in verschillende kleurtjes. Je kan alle info hier terugvinden. Voor de prijs moet je het alleszins niet laten: je hebt er al eentje vanaf 10.99€! 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes