3214fi.jpg

Top 10 van meest gevraagde speelgoed aan de Sint

23/11/2015
Mamabaas
Door Mamabaas

Speelgoed zoals bewegende en interactieve dino’s, puppy’s, vogels, spinnen en schildpadden staan bovenaan de verlanglijstjes van veel Belgische kinderen. Ook cadeautjes rondom Star Wars zijn dit jaar erg populair. Benieuwd wat verder de cadeautrends voor Sinterklaas zijn? Bol.com zette de toppers op een rij. 

Speelgoed zoals bewegende en interactieve dino’s, puppy’s, vogels, spinnen en schildpadden staan namelijk bovenaan de verlanglijstjes van veel Belgische kinderen. Ook cadeautjes rondom Star Wars zijn dit jaar erg populair. Benieuwd wat verder de cadeautrends voor Sinterklaas zijn? Bol.com zet de toppers op een rij.

lego

1. LEGO City Politiebureau (speelgoed)

Alarm op het LEGO City Politiebureau. De sleepwagen heeft het raam uit het gevangenisgebouw getrokken, dus nu kan de gevangene ontsnappen! Een andere gevangene ontsnapt via een dakluik, en een derde heeft in het geheim een tunnel gegraven bij de toiletten! Er is geen tijd te verliezen! 

Start de politiehelikopter en probeer de vluchtelingen vanuit de lucht in de gaten te krijgen. Zet de achtervolging in met de politiewagen en de motor en zorg dat die boeven snel weer achter de tralies komen! 

dino boomer

2. Boomer, de bestuurbare dino

Boomer lijkt net op een echte dino door zijn bewegingen, geluiden en ongelofelijke sensoren. Zo weet hij wanneer je bij hem in de buurt bent met behulp van de sensoren in zijn neus en kan bij boos worden, rondjes rennen en happen!

star wars infinity

3. Disney Infinity 3.0 Star Wars (game)

Speel de hoofdrol in Disney Infinity 3.0 Star Wars! Vecht met een lightsaber en omgeef je in het legendarische Star Wars universum. In de 'Twilight of the Republic' Playset neem je het als Anakin en Ahsoka op tegen Generaal Grevous en Darth Maul en vecht je tegen de droids. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen wereld creëren in de Toy Box Modus. Hier speel je met al jouw favoriete personages uit Star Wars, Marvel, Disney en Disney•Pixar en bouw je alles wat je maar kan bedenken. Jij bepaalt hoe je Disney Infinity 3.0 speelt! 

Monopoly frozen

4. Monopoly Junior Frozen (gezelschapsspel, speelgoed)

Help je bevroren vrienden ontdooien in dit op Disney Frozen gebaseerde Monopoly spel voor kinderen! Het vastgoedspel voor snelle onderhandelaars is in de ban van sneeuw en ijs. In deze Monopoly Junior reizen de kids samen met Anna, Elsa en Olaf door Arendelle en kopen de sprookjesachtige vakjes. Wie het meeste geld verzamelt, ontdooit de verkilde vrienden en wint. Start de Frozen fun met deze superleuke versie van Monopoly Junior!

• Monopoly Junior spel met de bekende figuren uit Frozen
• Het spel werkt zoals het klassieke Monopoly spel, maar dan eenvoudiger voor kids

xoomy

5. Ravensburger Xoomy - Tekenmachine (speelgoed)

De Xoomy Tekenmachine heeft de vorm van een praktische koffer, al het materiaal kan daarin worden opgeborgen en meegenomen. Met de films kun je meer dan 200 afbeeldingen naar keuze combineren en grappige tafereeltjes maken. 

Het leuke is dat met behulp van de LED zoomlamp alle elementen tot twee keer toe vergroot kunnen worden, zo leer je heel eenvoudig om te gaan met schaal en perspectief! Laat je fantasie de vrije loop!

bumba verstoppertje

6. Bumba Verstoppertje spelen (spelletje, speelgoed)

Bumba-verstoppertje is een leerzaam spel om te spelen met kinderen vanaf 1 jaar. Verstop Bumba in huis, hij maakt geluidjes voor het kind om hem te vinden. Bij grotere kinderen geven de kaarten aanwijzingen waar Bumba verstopt zit.

prinsessenboek prinsessia

7. Prinsessia prinsessenstyling (kinderboek)

Een prinses ziet er altijd piekfijn en elegant uit. De prinsessen van Prinsessia geven je graag stylingtips! In dit boek kan je een echte prinsessenlook ontwerpen. Met behulp van de Prinsessia sterrenstyling leer je alle kneepjes van het koninklijke modevak. Kies een patroon en een sjabloon en versier je ontwerp met de stickers. Met handige tips en leuke ontwerptrucjes word je een echte hof-ontwerpster en maak je prachtige, prinseswaardige outfits!

boek zonder tekeningen

8. Het Boek zonder tekeningen (kinderboek)

B.J. Novak tovert iedere volwassene om in een comedien met Het boek zonder tekeningen. Dit kinderboek is een onbetwist succes, zeker als je de luisterende kinderen ziet gieren van het lachen. 

Het eerste prentenboek zonder prenten is uniek, eigenzinnig en hilarisch. Als je dacht dat een boek saai is als er geen tekeningen in staan, dan heb je dat mis. Want dit boek met niks dan woorden is NIET saai. Vraag maar of iemand dit voorleest. Maar pas op: elk woord moet luidop gelezen worden. Ook een woord als BLORK of BLURF. Zelfs als er staat: 'Ik ben een aap.' En dat vinden vooral kinderen maar al te leuk. Wie dit boek voorleest, wordt op slag een komiek. Je publiek komt niet meer bij van het lachen. Wees dus gewaarschuwd! 'Het boek zonder tekeningen' werd in het Nederlandse actualiteitsprogramma 'De wereld draait door' besproken door het boekenpannel. 

minions dvd

9. Minions (DVD)

Spin-off van Despicable Me met Sandra Bullock waarin de gele minions een nieuwe meester zoeken.
Het verhaal begint in de jaren zestig, voordat ze in dienst waren van professor Gru. De gele mannetjes hebben geen schurken om te helpen en gaan naar een conventie om een nieuwe meester te zoeken. Daar aangekomen vechten ze voor het recht om Scarlet Overkill te dienen.
 

samson en gert

10. Samson & Gert – 25 jaar Samson & Gert (CD + DVD)

Op 2 september 1990 was de eerste aflevering van Samson & Gert op antenne. Dit jaar staat helemaal in het teken van 25 jaar Samson & Gert. Absoluut hoogtepunt wordt ongetwijfeld de Samson & Gert Kerstshow tijdens de kerstvakantie.

Deze dubbele CD + DVD is een must-have voor een hele generatie fans.