5472fi.jpg

Twee hoogzwangere vrouwen in lingerie tijdens modeshow van Rihanna

18/09/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Tijdens de Fashion Week in New York stelde Rihanna haar lingeriecollectie Savage x Fenty voor deze herfst en winter voor. Voor haar modeshow riep ze de hulp in van modellen in alle vormen en maten, met onder hen ook twee hoogzwangere modellen. Meer nog, één van hen beviel net na de show!

Zoals te verwachten viel van een lingeriecollectie die ontworpen is door Rihanna, waren de geshowde oufits sexy en gewaagd. De show zelf ging gepaard met stevige beats en was behoorlijk theatraal. Maar het leukste van al: er was plaats voor een grote diversiteit onder de modellen, zowel op het vlak van vormen en maten als op het vlak van etnische achtergronden. Twee van de modellen, Slick Woods en Janina Thompson, waren zelfs hoogzwanger (enneuh, ze rockten die sexy lingerie big time!).

Jawel, Rihanna ontwerpt duidelijk lingerie die bedoeld is voor álle vrouwen. Kijk zelf maar:

Rihanna

“Ik wilde dat elke vrouw op de catwalk verschillend was. Verschillende rassen, lichaamstypes, verschillende fases van vrouwelijkheid, verschillende culturen. Ik wou vrouwen het gevoel geven dat ze gevierd worden. En ik wilde zwangerschap vieren, want dat is zo ongeveer de VIP van het vrouw zijn. Ik heb enorm veel respect voor vrouwen die willen werken tot hun uitgerekende datum. Ik zou nooit zeggen dat ze een show niet mogen lopen, tenzij ze zelf aangeven dat het niet meer lukt.”

Rihanna

Er gingen trouwens geruchten dat de weeën van Slick Woods waren begonnen backstage en dat de vrouw na de show naar het ziekenhuis was gegaan. Dat gerucht bleek effectief te kloppen, want een dag later bevestigde het model dat er ‘een koning was geboren’ na een bevalling die 14 uren duurde.

Tonnen respect, om net voor de bevalling nog zo gracieus de show te stelen!

Leuk weetje: het model ontdekte pas na vijf maanden dat ze zwanger was. De reden? Toen ze jonger was, had ze ten onrechte te horen gekregen dat ze onvruchtbaar was. De vrouw was aan het reizen en voelde zich verschrikkelijk slecht. In Londen kreeg ze medicatie tegen de griep, en in Parijs kreeg ze nog meer medicatie. Pas toen ze naar LA ging werd er een echo gemaakt. “Ik zag plots het gezichtje van mijn baby en hoorde zijn hartslag. Tranen van puur geluk!”

 

Bron: BuzzFeed / Scary Mommy 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes