5254fi.jpg

Uitgetest: de dierenverzorgingsboerderij van Little People

19/04/2018

Speelgoed, da’s een moeilijke, vind ik. Eigenlijk hebben ze behoorlijk veel, want met Sinterklaas, Kerstmis en hun verjaardagen worden ze hier een klein beetje overstelpt met speelgoed. En sommige stuks blijken dan een echte hit te zijn waar ze urenlang mee spelen, terwijl andere dingen nauwelijks worden bekeken en gewoon in een hoekje blijven staan. Op den duur zie ik door de bomen het bos niet meer, eerlijk gezegd: want waar hebben ze nu écht iets aan?

Of we dus de dierenverzorgingsboerderij van Little People wilden uittesten?  Met veel plezier! Mijn zoontjes zijn 3 en 5, het ideale testpubliek voor de boerderij, die bedoeld is voor kinderen van 1,5 tot 5.

Fisher Price

Alles werd vakkundig uitgetest

Toen de kindjes thuiskwamen van school een paar weken geleden en de doos ontdekten, kon het speelgoed niet snel genoeg worden uitgepakt. Meteen gingen ze aan de slag, en al snel gingen ze volledig op in de wereld van de boerderij. De silo met maïs, de stallen voor het paard, de koe en het varken, het kippenhok (mét eieren), de boer, de bel: alles werd vakkundig uitgetest. Toen ze ontdekten dat ze met de knop ook geluidjes en lichtjes konden afspelen, was de pret helemaal compleet.

Fisher Price

Ze lieten hun fantasie de vrije loop

Vooral de jongste (een echte speelvogel die urenlang kan opgaan in zijn speelgoed) liet zijn fantasie meteen de vrije loop. Maar ook de oudste (die minder goed alleen kan spelen) liet zich al snel meeslepen door het enthousiasme van zijn kleine broer. Een leuk aspect aan de boerderij is dat die het zorgende kantje in kids naar boven haalt: mijn mannetjes waanden zich echte boeren die hun beestjes verzorgden als betrof het een luxueus dierenhotel.

Het was dan ook met ferme tegenzin dat ze die avond gingen slapen ;-). De jongste stond er trouwens op dat de boerderij meeging naar zijn kamer, zodat hij zeker wist dat die ’s nachts niet zomaar kon verdwijnen!

Fisher Price

De boerderij moest mee op weekend

Toen ik de volgende ochtend in de badkamer stond, hoorde ik dat de jongste ook was opgestaan, gevolgd door een luid ‘gebonk’. Daar stond hij in de deuropening, met de boerderij in zijn handen, klaar om meteen weer te beginnen spelen. En of hij enthousiast was dus ;-). Helaas moest hij naar school, maar ’s avonds werd dat ruimschoots goedgemaakt. Ook toen we op weekend vertrokken vorige week, stonden mijn boys erop dat de boerderij werd meegenomen. Doordat die dichtgeklapt kan worden en bovenaan een handig handvat heeft, kan die heel gemakkelijk mee op verplaatsing, toch een pluspunt!

Getest en goedgekeurd

Ondertussen hebben we de boerderij al een paar weken, en de interesse is nog niet verdwenen, integendeel. De jongste leert nu op school over de dieren op de boerderij. En dus staat hij erop om zijn boerderij morgen mee te nemen naar de klas ‘zodat ook zijn vriendjes kunnen spelen met de dieren’. Getest en goedgekeurd, met andere woorden!

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Fisher-Price. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes