7517fi.jpg

Joepie, vakantie! Win het leukste speelgoed van VTech voor thuis en onderweg

29/06/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

De laatste schooldag zit er weer op, tijd voor vakantie! En dat betekent: tijd voor de kids om te ravotten tot ze erbij neervallen, te spelen, te relaxen, uitstapjes te maken en misschien op reis of kamp te gaan. Wij verzamelden leuke ideetjes voor speelgoed dat thuis of onderweg goed van pas kan komen – en we mogen er ook telkens eentje van weggeven! Als dat geen goed begin van de vakantie is ;-).

VTech

Mijn 100 Eerste Woordjes Leuke Plekken (1,5 tot 4 jaar)

Mijn 100 Eerste Woordjes is een leuke manier om nieuwe woordjes te leren, zowel in het Nederlands als in het Engels. Perfect dus om spelenderwijs de woordenschat van je kleine schat te verruimen. Door op de plaatjes van de interactieve bladzijden te tikken ontdekt je peuter nieuwe woordjes, en door op de ster-toets te drukken kan hij meezingen met vrolijke liedjes.

De nieuwste versie van deze interactieve boekjes is er eentje rond ‘Leuke Plekken’. Van het park over de boerderij tot het strand, je peuter wordt meegenomen naar de leukste plekjes. De boekjes hebben een stevig en duurzaam design en kunnen dus tegen een stootje. Ideaal om je peuter te entertainen in de auto, op weg naar een leuk uitstapje of naar je reisbestemming!

VTech

Lees & Leer Touch Tablet (2 tot 5 jaar)

De Lees & Leer Touch Tablet is een interactieve tablet op maat van peuters en kleuters. Je kan de tablet op twee speelstanden gebruiken. Bij ‘Verhaaltjes’ kan je kindje luisteren naar zes avontuurlijke verhalen over puppy’s of uitdagende zoekspelletjes spelen. En bij ‘Activiteiten’ kan hij leuke én leerzame spelletjes spelen op twee moeilijkheidsniveaus. Zo maakt hij kennis met emotie, kleuren, vormen en nog veel meer.

Je kindje onderweg entertainen en het nog iets laten bijleren ook? Check!

VTech

StoriKid Pocket (3 tot 8 jaar)

De StoriKid Pocket ziet er niet alleen superschattig uit, dit leuke konijn kan je kinderen ook urenlang entertainen. Kies uit verhaaltjes, liedjes, moppen, weetjes en slaapliedjes. Perfect om nog even naar te luisteren voor het slapengaan, maar dankzij het handige formaat kan dat ook prima onderweg. En psssst, geen nood, je kan er een koptelefoon op aansluiten, zodat je zelf ondertussen van de rust kan genieten in de auto ;-).

Je kind kan bovendien ook zelf een opname maken tot wel tien minuten lang – of jij kan een verhaaltje inspreken zodat je kind dat altijd kan beluisteren wanneer hij wil. Superhandig!

VTech

KidiZoom Action Cam HD (5-12 jaar)

De KidiZoom Action Cam HD is dé geknipte partner-in-crime voor avontuurlijke kinderen. Kunstjes op de fiets of op het skateboard of bommetje in het zwembad? Met deze Action Cam kan je kind al zijn coole moves vastleggen. Er is een waterdichte behuizing en drijvende handgreep zodat-ie makkelijk kan gebruikt worden in het zwembad, of je kan de camera bevestigen op je fiets of skateboard om spannende avonturen vast te leggen.

Met de camera kan je foto’s en video’s maken met speciale effecten, grappige kaders en coole filters. Bovendien kan je er ook spelletjes op spelen. De camera heeft een stevig en duurzaam design, en je kan het intern geheugen ook uitbreiden met een microSD-kaart. Laat die avonturen maar komen!

WIN!

Wil jij graag één van deze items winnen? Vul dan snel ons wedstrijdformulier in en laat ons weten welk item je graag zou willen, en misschien zetten jullie de vakantie wel extra feestelijk in!