5636fi.jpg

Vandaag zou ik 40 weken zwanger zijn geweest…

13/12/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Vandaag zou ik 40 weken zwanger zijn geweest. Het doet me lang niet zoveel meer als eerst, maar toch voel ik me een klein beetje verdrietig. Om hoe ik het me allemaal had voorgesteld, en omwille van al de plannen ter voorbereiding van jouw komst die in het water zijn gevallen.

Intussen ben je al 10 weken en 4 dagen “oud”. Je weegt 3.260kg en meet 47cm. Zo had je ter wereld moeten komen.

We hebben je inmiddels al twee dikke weken thuis. De eerste vaccinaties met bijhorende huildaagjes zitten er al op. Je draagt soms al maatje 50 en bent dus bijna uit de prematuurkleertjes.

Je wordt zienderogen groter. Het gaat nu al veel te snel.

Ik wenste…

En dan wens ik soms nog eventjes dat ik je nog in mijn buik had. Dat ik de weken alleen met jou die mij ontnomen werden toch nog kon beleven.

Maar je doet het zo goed lieve schat.

Ik moet denken aan alle leuke dingen die we samen nog gaan doen. Want je bent zo lief en schattig en klein maar echt veel kunnen we samen nog niet doen. Er staat ons nog zo veel te wachten!

Ik geniet zo van jou

Toch geniet ik al enorm van jou, al is het niet altijd even simpel.

Je glimlachjes, hoe je wakker je hoofdje opricht als ik je tegen me aan hou en hoe je me met je mooie blauwe kijkers in de ogen kijkt. Er is niets op deze wereld dat ik zo lief heb als jou.

Je kreuntjes, je geluidjes, de bewegingen die je maakt met je handjes en voetjes, hoe je al stevig in mijn vinger kan knijpen en hoe je vol ongeduld protesterend op je tutje sjokt als je honger hebt.
Hoe je soms in niets anders troost vindt dan in mijn armen.

De onderbroken nachten neem ik er graag bij, dat gaat wel weer over.

Elke dag hou ik nog meer van jou

Elke dag leer ik jou een beetje beter kennen en elke dag hou ik nog net iets meer van jou. En dat is nu al onbeschrijflijk veel.

Word maar groot lieve schat, maar doe het niet te snel…

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes