4137fi.jpg

Veilig naar school met de gratis coole fietslichtjes van OZ!

30/09/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Als je kind met de fiets naar school gaat, dan heb je het liefst dat hij/zij dat zo veilig mogelijk doet. OZ lanceert dezer dagen een nieuwe toffe actie met fietslichtjes. Vooraan op de fiets kun je een wit knipperlichtje aanbrengen, achteraan een rood. Handig te monteren (zelfs ik, onhandige Hariëtte, kon het) en de kinderen zijn er – de mijne in elk geval toch – compleet gek op. 

Vooraan wit licht en achteraan rood licht

Het gebruik van de lichtjes wijst zichzelf uit: je kunt ze gemakkelijk vooraan rond het stuur en achteraan vastbinden. Wil je nog een extra lichtje toevoegen, dan kan je er gemakkelijk nog eentje rond de boekentas doen. Schitteren zullen ze! Combineer ze met een fietshelm en fluohesje en je kind zal zeker worden opgemerkt op de nog donkere herfst- en winterochtenden en -avonden.

Wat moet je doen om er – gratis! – eentje in huis te halen? Vul het formulier in op deze link vóór 26 september 2016 en het fietslichtje wordt na afloop van de actie naar jou opgestuurd. Net op tijd, want vanaf dan zullen de dagen stilletjes aan weer korter worden…

Nog een handig weetje: sinds 1 juli 2016 krijg je als OZ-klant een tegemoetkoming tot 20 euro per persoon per kalenderjaar als je veiligheidsartikelen (fietshelm, fluohesje…) aankoopt in de OZ-shop. Dit voordeel gelft voor artikelen die de veiligheid bevorderen in huis, bij het sporten of van zwakke weggebruikers in het verkeer. Voor meer info hierover kun je op deze link meer lezen. 

kleuter op fiets

Deze doe ik erbij gewoon voor de show - want geen fietshelm - maar ze was er zo blij mee :-)

fietslichtje OZ op boekentas

Ook handig voor op de boekentas :-)

fietslichtje OZ achteraan op fiets

Achteraan op de fiets zie je een rood flikkerlichtje