7084fi.jpg

Wat als je jaloers bent op al die mooie baby’s / mama’s / bolle buiken?

19/11/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Wat als je jaloers bent op al die mooie baby’s / mama’s / bolle buiken? Wat met een onvervulde kinderwens  (bewust of onbewust)?

Zelf ben ik al bijna acht jaar mama van een prachtige dochter. Ondertussen heb ik al zeven jaar een nieuwe relatie, waarin we droomden van een broertje of zusje voor mijn dochter.

Maar zes weken geleden kregen we te horen dat we omwille van genetische erfelijkheid beter niet voor gezinsuitbreiding gaan. Ik dacht dat de wereld vanonder mijn voeten ging.

Ik zou dit zo graag willen delen met mijn vriendinnen, maar zoiets deel je natuurlijk niet zomaar via een whatsappje. Ik zou erover willen praten, vriendinnen onder elkaar, met een lach en een traan. Maar corona gooit roet in het eten.

Ondertussen zijn we zes weken verder. Behalve met een collega heb ik er nog met niemand anders over kunnen praten. Ik word enorm jaloers van al die prachtige foto’s die op mijn Instagram voorbij komen. En net als ik zijn er wellicht nog veel andere wensmama’s die met dit probleem zitten … :(

 

J.S.