7098fi.jpg

Webinar ‘Mama Baas Talks’: Zen Parents – zorg elke dag een beetje voor jezelf

26/11/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Dit najaar hebben we bij Mama Baas een nieuwe reeks boeiende webinars op het programma: Mama Baas Talks. Om de twee weken kan je een gratis webinar volgen, waarin heel wat bekende experts aan het woord komen. Onder meer kinderpsycholoog Klaar Hammenecker, pedagoge Nele De Ganseman, slaapcoach Nathalie Schittekatte, vroedvrouwen Nina Geuens en Fien Jansens en coach Ine Maes staan klaar met heel wat tips en tricks over tal van boeiende onderwerpen.

Dankzij onze partner Parentia kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden (inschrijven is wel verplicht!). Kinderbijslagfonds Parentia zorgt niet alleen voor de stipte uitbetaling van je Groeipakket, maar ondersteunt elke ouder ook bij de gezinsadministratie, zodat jij je als moeder of vader kan focussen op wat echt telt. Daarnaast wil Parentia ouders inspireren tijdens het hele groeitraject van baby tot jongvolwassene.

Mama Baas Talks 5: Zen parents – zorg elke dag een beetje voor jezelf

In de chaos van het werk, de kinderen, het huishouden en je partner, is het soms moeilijk om aan jezelf te denken als ouder. Maar hoe meer de stress zich opbouwt, hoe stroever alles verloopt.

Yogini Ine Maes reikt je concrete handvaten aan om elke dag – ook al is het maar 5 minuten – voor jezelf te zorgen.

Door yoga en meditatie, introspectie en self-care tips leer je rustmomentjes in te plannen in het soms hectische leven als ouder.

Deze webinar is ondertussen afgelopen. Benieuwd naar onze andere webinars? Je vindt hier een overzicht!