7796fi.jpg

Webinar ‘Mama Baas Talks’: Babykwaaltjes en weerstand opbouwen

2/12/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Dit najaar hebben we bij Mama Baas een nieuwe reeks webinars ‘Mama Baas Talks’ op het programma. Om de twee weken kan je gratis een boeiend webinar volgen. De vijfde webinar in deze reeks gaat over het thema ‘Babykwaaltjes en weerstand opbouwen’ en wordt gegeven door pediater Tamsyn Barlow.

Dankzij onze partner Mustela kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden. Wist je dat de huid ons grootste orgaan is? En een van de belangrijkste organen zelfs. Dat neemt veel op, dat maak je maar best zo weerbaar mogelijk. Bij grote, maar ook bij kleine mensjes. De huid van je mini verdient de nodige aandacht en zorg.

Bij onze partner Mustela vind je alle juiste, verzachtende producten voor een blij velletje: van een normale tot droge én gevoelige huid. 100% erkende expertise op het gebied van de huid. Want elk product ondergaat maar liefst 450 testen en metingen voor het op de markt komt! Alles dus om die lastige babykwaaltjes zo veilig mogelijk tot het verleden te laten behoren. Op de webiste van Mustela kan je zelfs kijken welk huidtype je baby precies heeft.

Babykwaaltjes en weerstand opbouwen

Kleine kindjes, klein problemen. Alleen … voor die kleintjes zijn sommige zaken heel groot. Jeuk, een huid die trekt, baby-acné, een wondje, melkkorstjes, een lastige reflux: het maakt het voor je baby lastig. Pediater Tamsyn Barlow geeft tips om snel verlichting te brengen bij deze kwaaltjes. Ook het opbouwen van de weerstand komt aan bod.

Deze webinar gaat door op woensdag 22 december. Inschrijven is gratis, maar verplicht. Je kan de webinar ook op een later tijdstip herbekijken: na inschrijving krijg je daarvoor een link.

 

Dankzij onze partner Mustela kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes