4279fi.jpg

De 7 magische krachten die sommige papa's hebben

26/09/2023

Eén ding is duidelijk: die papa's zijn geweldig. Maar ze kunnen ook geweldig, euh, geniaal zijn in het uitvoeren van slechts één ding tegelijk... We kunnen er nog iets van leren! Al levert het soms wel grappige toestanden op in real life, want sommige papa's hebben echt magische krachten...

7 magische krachten

Meer bepaald de kracht om…

  1. minstens 15 minuten op het toilet te zitten zonder gestoord te worden.
  2. ongestoord de krant te lezen op de Ipad. Een volledige krant. En soms zelfs meerdere.
  3. langer dan 20 minuten onder de douche te staan. Elke dag.
  4. te zeggen in tijden van heikele vragen: ‘Vraag dat maar aan mama!’ (Maar mama doet dat even vaak, dus op dat vlak staan we effen :-))!
  5.  één ding tegelijk te doen en daarin te volharden, ook al staat er een kindje aan zijn been te trekken en te sleuren.
  6. te zeggen dat ze het wel zullen doen (vaatwas leegmaken, vuilbakken buiten zetten…). Om het vervolgens te doen op een moment waarop het hen het best uitkomt. Volgende week bijvoorbeeld. Of volgend jaar of zo… Maar het wordt uiteindelijk wél gedaan (door hem, of door de persoon die het oorspronkelijk gevraagd heeft om het te doen.) Maar no hard feelings, gewoon een kleine constatatie :-).
  7. iets uit te voeren op een totaal andere manier dan moeder de vrouw, die dan uiteindelijk moet vaststellen dat het zo eigenlijk ook wel gaat… (Maar die dan vaak te koppig is om dat toe te geven, en dan maar voor de show eventjes volhardt in de boosheid. We weten het, we werken eraan, maar geef ons nog eventjes!).

cover alles onder controle

Uit: Mama heeft alles bijna, maar nooit helemaal, niet echt onder controle

Meer info over dit leuke cadeauboekje vind je hier.