5589fi.jpg

Phil & Teds: ongelooflijk handige inline buggy's voor 1 én 2 kindjes

30/11/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Ken je Phil & Teds al? Dat Nieuw-Zeelandse bedrijf produceert kinderspulletjes, en gaat daarbij prat op de slogan ‘adapt & survive’. Want het is niet omdat je kinderen hebt, dat je leven moet veranderen! Je kan je kinderen perfect mee op sleeptouw nemen en ook mét hen een dynamisch leven leiden dankzij de spulletjes van Phil & Teds in verschillende categorieën: op stap, slapen, voeding, ... 

Het kan niet de bedoeling zijn dat je je plots moet opsluiten omdat je kinderen hebt, vinden ze bij Phil & Teds. Met dat motto in het achterhoofd brachten ze als eerste de inline buggy voor 1 én 2 kinderen op de markt. Een innovatieve uitvinding die hen al tal van awards opleverde. 

Phil & Teds

Sport: innovatieve inline buggy voor alle terreinen

Één van die inline buggy's van Phil & Teds is de Sport buggy: een innovatieve buggy die geschikt is voor alle terreinen.  Deze buggy is uitermate gebruiksvriendelijk, niet in het minst door het baanbrekende automatische en handvrije remsysteem. Niet alleen handig in noodgevallen (je weet wel, van die momenten waarop je hart letterlijk even stilstaat omdat je buggy de dreigt op straat te rollen net als je je handen vol hebt), maar ook op al die momenten waarop je eigenlijk drie handen zou moeten hebben (omdat je telefoon rinkelt, omdat grote broer of zus je aandacht opeist, …).

Bovendien is de buggy slechts 59cm breed, waardoor je er gemakkelijk mee door nauwe deuropeningen of smalle winkels en restaurants manoeuvreert.  Daarbij wordt er natuurlijk niet ingeboet op het zitcomfort van je kindje: de zeer royale zitting kan zelfs gebruikt worden tot ruim 4 jaar! 

Phil & Teds

Aanpassen aan je gezin

En da’s nog niet alles: door de verschillende opties kan je de sport helemaal aanpassen aan jouw gezin. 1 of 2 zitplaatsen? Je kindje met zijn gezicht naar jou gericht, of je kindje laten kijken naar de weg? Aan jou de keuze, met de Sport kan het allemaal.

Last but not least spreekt het voor zich dat de sport speciaal werd ontworpen om er vlot en soepel mee te kunnen rijden op alle terreinen. Met de luchtbanden  rij je moeiteloos over elke stoeprand of hobbel naar je bestemming.

Je koopt de Sport buggy van Phil & Teds onder andere in Baby's shop

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Phil & Teds. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier. 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes