4979fi.jpg

Wedstrijd: Mama Baas schenkt elke dag van de Boekenbeurs een boek weg!

26/10/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

Vanaf zondag 29 oktober tot 5 november en van donderdag 9 tot en met zondag 12 november is het Boekenbeurs en omdat wij toch al heel wat boeken geschreven hebben is dat reden genoeg voor een feestje! Daarom is er elke dag een Mama Baas-boek te winnen. Vul het formulier in, kies welke titel jij graag wil winnen en vul de selectievraag in. Wie weet ben jij één van de gelukzakken :-).De winnaars worden per e-mail verwittigd na 12 november!

Vanaf nu is het elke dag een feestje tot en met 12 november. Elke dag is er één van onze boeken te winnen. Even een kort overzicht welke boeken er intussen allemaal geschreven zijn, kwestie van een overzicht te krijgen :-).

En voor als je toch niets zou winnen: het is bijna Kerstmis, vraag anders één van onze boeken voor onder de kerstboom? (of aan Sinterklaas?) 

ik word mama
mama worden

Onze twee eerste Mama Baas-boeken! Ik word mama is ideaal als cadeauboek voor een aanstaande of kersverse mama (of papa, want er staat ook een hoofdstuk speciaal voor de papa's in!). Een boekje waar je blij van wordt :-).

Mama worden is onze eigen zwangerschapsbijbel en is intussen al in derde druk gegaan. Een must-have voor al wie aan kinderen denkt, al zwanger is of net gaat bevallen!

mamadieet
ehbk

Mamadieet is ideaal om in huis te halen als je die overtollige mamakilootjes (post-zwangerschap of whatever) wil kwijtraken. Geschreven door drie diëtisten van het UZ Leuven.

Eerste Hulp bij Kleine Kinderen is dan weer geschreven door huisarts Sofie Vanderoost en geschikt voor iedereen die met kleine kinderen omgaat (kinderopvang, scholen maar natuurlijk ook ouders). Alle basics over kinderziekten staat hierin, maar ook tips over wat je moet doen bij verslikking en dergelijke. 

lieve van weddingen
diplomaboek

101 vragen van kersverse mama's is kersvers van de pers! Auteur en coach Lieve Van Weddingen beantwoordt op heel no-nonsense en praktische manier allerlei vragen die voor veel kersverse mama's herkenbaar zullen zijn: hoe laat ik mijn partner helpen, hoe weet ik dat ik goed bezig ben... 

Het Grote Diplomaboek staat vol leuke diploma's opgebouwd rond de grote momenten (tandje kwijt, plassen op potje) maar evengoed rond dagelijkse struikelmomentjes (flink naar bed gaan, tanden poetsen) en stimuleert peuters en kleuters op een positieve manier om hun beste beentje voor te zetten. Ideaal om eens boven te halen als de kleuter niet wil meewerken. Wedden dat hij/zij ineens heel geïnteresseerd zal zijn om flink te zijn? :-)

mama heeft alles onder controle
postkaarten

Mama heeft alles (bijna, maar nooit helemaal, niet echt) onder controle is een perfect cadeauboekje voor elke moeder. Ontdek welk type mama (Speedy Gonzalez, Mombie, Mamanager, Mommy McMommy of ChillyWillyMama) je bent en laat je inspireren door allerlei grappige waarheden over het ouderschap.

28 postkaarten over moeder zijn is ook een leuk geschenk voor elke moeder. Bomvol leuke herkenbare quotes over het moederschap die je aan de koelkast, in het toilet, op je bureau... kunt ophangen of kunt opsturen naar een mede-mama.

schoolfotoboek
babyinvulboek

Mijn schoolplak-invulboek is perfect om in huis te halen zodra je kind naar school gaat (tot en met het zesde leerjaar). Je kan er je schoolfoto's in kwijt, maar ook broer-zusfoto's of leuke weetjes over zoon/dochter. Zodra je kind zelf kan schrijven kan hij/zij het zelf invullen.

Mijn babyfotoplak-invulboek is bestemd voor al wie zwanger is en graag alles van foto's en weetjes bijhoudt voor later. Het boek gaat tot en met 6 jaar, een prachtige herinnering voor later! 

weekplanner
scheurkalender

Bij Mama Baas willen wij het leven van de ouder zo gemakkelijk mogelijk maken, en de Weekplanner past in die denkwijze. Pas de planner aan aan jouw gezin en hang hem waar iedereen van het gezin hem ziet. Met leuke stickers voor onder meer hobby's en doktersafspraken.

365 x Mama Zijn 2018 is de tweede editie van onze scheurkalender vol leuke, herkenbare quotes over het ouderschap. De eerste editie verkocht uit in een mum van tijd. Ideaal om dankzij een grappige quote vrolijk aan je dag te beginnen. 

kind verveelt zich nooit
knutselt graag

Twee remedies voor verveleritis tijdens de vakanties of weekends: Mijn kind verveelt zich nooit en Mijn kind knutselt graag. Allebei bomvol leuke ideeën voor kinderen tussen 3 en 10 jaar!

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes