7779fi.jpg

Webinar ‘Mama Baas Talks’: Opvoeden tot zelfvertrouwen

25/11/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Dit najaar hebben we bij Mama Baas een nieuwe reeks webinars ‘Mama Baas Talks’ op het programma. Om de twee weken kan je gratis een boeiend webinar volgen. De vierde webinar in deze reeks gaat over het thema ‘Opvoeden tot zelfvertrouwen’ en wordt gegeven voor kinderpsychologe Klaar Hammenecker.

Dankzij onze partner Mustela kunnen we de Mama Baas Talks gratis aanbieden. Onze partner Mustela wil niets liever van je helpen om je kindje een zorgeloze start te geven. Mustela biedt niet alleen alles voor de juiste verzorging, maar geeft je ook een leidraad om mee te groeien met je kindje in je ouderschap.  

Opvoeden tot zelfvertrouwen

Je kindje opvoeden start vanaf het moment dat je je baby in de armen sluit. Maar toegegeven, opvoeding kan een helse rit zijn. Hoe pak je die allereerste  momenten, weken, maanden aan? Hoe blijf je als ouder jezelf? Hoe leer je je kindje omgaan met al die grote emoties die op dat kleine hartje en lijfje afkomen? En hoe plant je een zaadje dat uitgroeit tot voldoende zelfvertrouwen? Kinderpyschologe Klaar Hammenecker helpt je bij deze webinar op weg.

Deze webinar gaat door op woensdag 8 december om 20h. Inschrijven is gratis, maar verplicht en kan via deze link. Je kan de webinar ook op een later tijdstip herbekijken: na inschrijving krijg je daarvoor een link.