5588fi.jpg

WIN: 2 exemplaren van het boek ‘Goed Plan’ van Rani De Coninck

22/11/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Gezond, lekker en vers eten, dat willen we allemaal wel. Maar in alle drukte is het niet altijd zo eenvoudig om daarvoor te zorgen. Last minute boodschappen doen om dan snel een instant maaltijd op tafel te toveren: dat is maar al te vaak de realiteit. Met een goed plan lukt het echter wél om elke dag te genieten van een gezonde en verse maaltijd, ondervond Rani De Coninck. En dus deelt ze haar tips en inspiratie in haar boek 'Goed Plan'. 

Goed Plan

‘Inspiratie voor drukbezette mama’s * (* en papa’s!)’ luidt de ondertitel van het boek. En daarmee heeft Rani meteen onze aandacht. Want zijn we niet allemaal drukbezet? En hebben we niet allemaal nood aan wat inspiratie in de keuken?

Rani De Coninck is zelf zo’n drukbezette mama: met drie kinderen en een drukke job moet ze haar tijd efficiënt gebruiken. Lange tijd was koken iets wat ze enkel deed omdat er nu eenmaal eten op tafel moest komen. Het was iets waar ze stress van kreeg, maar op een bepaald moment besloot ze het roer om te draaien. Ze begon wekelijks een ‘goed plan’ op te stellen en niet langer achter de feiten aan te hollen. En zo werd koken stilaan iets waar ze veel plezier aan beleeft.

Verwacht geen haute cuisine, maar de ervaringen van een werkende mama die graag kookt. Zonder pretentie, maar puur vanuit goesting en plezier. En wie Rani volgt op Instagram, moet maar een blik werpen op haar feed om al goesting te krijgen in haar gerechtjes ;-). Dat is ook het geval met haar boek: even bladeren en het water komt je al in de mond.

Goed Plan is trouwens geen droog kookboek. Rani vertelt persoonlijke verhalen, deelt anekdotes  en geeft praktische tips over hoe zij het aanpakt in de keuken. En natuurlijk vind je ook heel wat heerlijke recepten in het boek. Inspiratie genoeg voor een goed plan!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Niet gewonnen? Niet getreurd, alle info over het boek vind je hier!

 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes