5336fi.jpg

Win: een Puppy Walker van Fisher-Price (wij deden de test!)

14/06/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Een clean huis met kinderen in huis? Ik dacht het niet :-). Daarom ben ik geen fan van speelgoed dat maar een beperkte tijd meegaat. Maar meegroeispeelgoed zoals de Puppy Walker, die maanden of zelfs jaren meegroeit met je kind en zijn verschillende ontwikkelingsfases, dat trekt meteen mijn aandacht. En dus testten mijn zoontjes de Puppy Walker met veel plezier uit.

puppy walker

Geen knopje is nog veilig

Mathieu is nu 9 maanden, en hij zit dus volop in de ontdekkingsfase. En dat zullen we geweten hebben! Geen enkel potje, kastje of knopje is nog veilig voor hem, en ik kan hem geen seconde uit het oog verliezen. (En dan kan hij nog niet kruipen, ik hou mijn hart al vast voor als die fase eraan komt…) Zodra hij de Puppy Walker in het vizier krijgt, is zijn interesse dan ook gewekt. Telkens hij de melodietjes ervan hoort, begint hij enthousiast met zijn handjes en voetjes te draaien, iets wat hij altijd doet als hij vrolijk is. Da’s een familietrekje trouwens, zijn grote broer deed dat ook altijd ;-).

puppy walker

Het speelgoed valt duidelijk in de smaak bij hem. Enthousiast gaat hij op ontdekking: knopjes indrukken (de rode neus is zijn favoriet!), bladzijden omdraaien en vrolijke kreetjes slaken bij de flikkerende lichtjes: entertainment van de bovenste plank op zijn leeftijd! Hij is nog iets te jong om zichzelf recht te trekken, maar als hij op zijn voetjes achter de Puppy Walker wordt gezet, is hij zo fier als een gieter. Glunderen dat hij doet, waarbij hij enthousiast wordt aangemoedigd door grote broer!

puppy walker

Engelse woordjes leren

Onze oudste, Jules, is ondertussen bijna 3 jaar. En hij is duidelijk nog niet te oud voor de Puppy Walker: hij is meteen geïntrigeerd door de Engelse woordjes en leert in geen tijd de kleurtjes in het Engels. Inclusief heerlijk accent, smelt ;-). Ook als een gek achter de Puppy Walker racen vindt hij zalig, en ondertussen zit kleine broer in volle bewondering naar hem te kijken. Weeral smelt ;-).

puppy walker

Aangezien mijn zoontjes zich allebei kunnen uitleven met de Puppy Walker, ben ik zonder meer fan. Elk kind kan op zijn manier spelen, en naargelang wat je kind al kan en kent, kan je er verschillende kanten mee uit. Zitten, staan of lopen, lichtjes of melodietjes activeren of echt uitgedaagd worden met letters, cijfers, kleuren of Engelse woorden: elk kind vindt er zijn gading in. Fascinerend om je kinderen te zien groeien, met vallen en opstaan. Ik kijk er al naar uit om mijn jongste binnenkort achter de Puppy Walker te zien lopen en voorzichtig zijn eerste stapjes te zien zetten. Misschien deze zomer? (Help, dan mag ik helemaal niet meer uit het oog verliezen… Als dat maar goed komt! J)

Zelf eentje winnen?

Deze wedstrijd is jammergenoeg afgelopen. De winnaar wordt via e-mail bekend gemaakt.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes