6137fi.jpg

Win: Goedgemerkt naamstickers voor de hele klas!

23/08/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Volgende week is het weer zover: tijd om terug naar school te gaan. Ongetwijfeld ook weer hét moment waarop fruitdoosjes, brooddozen en drinkflessen vergeten worden in de klas, zoek raken, of verwisseld worden met die van klasgenootjes. Hoe je dat kan vermijden? Door naamstickers van Goedgemerkt te gebruiken!

Je hoeft maar een blik te werpen op ‘verloren voorwerpen-hoek’ om het te weten: de hoeveelheid spulletjes die zoek raken, is telkens weer gigantisch. Van brooddozen over mutsen en sjaals tot turnpantoffels: die kindertjes slagen er met gemak in om alles kwijt te spelen.

Gelukkig kan je die scenario’s vermijden, door alle spulletjes te naamtekenen met naamstickers en kledinglabels van Goedgemerkt. Handig voor de juf of meester die meteen ziet welke fruitdoos van welk kindje is, makkelijk voor je kindje dat meteen zijn of haar spulletjes herkent én leuk om je spulletjes op te vrolijken met een zelf gekozen symbooltje.

Goedgemerkt

Bovendien zijn alle naamstickers vaatwasser- en magnetronveilig: ze gaan tot wel 200 wasbeurten mee. En de kledinglabels zijn wasmachine- en drogerveilig. Heel handig in gebruik dus!

Het allerleukste? Wij mogen een HELE KLAS blij maken met zo’n set kleine naamstickers. Jawel, je leest het goed: je kan een set voor je eigen spruit winnen én voor alle klasgenootjes. Ook juffen kunnen natuurlijk deelnemen, om het nieuwe schooljaar meteen met een extraatje voor hun klas in te kunnen zetten.

Vul snel onderstaand formulier in om kans te maken op deze superleuke prijs. Veel succes!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes