7660fi.jpg

Win een superleuk exclusief pakket van Kleine Lola

30/09/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Maandag begint er op BabyTV een nieuwe reeks: Kleine Lola in de stad. En om dat te vieren, mogen wij drie superleuke pakketten weggeven. Zo is je kleine schat er meteen hélemaal klaar voor!

BabyTV

Trouwe kijkers van BabyTV kennen Lola misschien al. Lola is een nieuwsgierig en guitig meisje met een aanstekelijke lach die ervan houdt om haar omgeving te ontdekken. In een eerdere serie ging Lola op ontdekkingstocht in de boedrerij, en het meisje duikt ook soms op in populaire liedjes en rijmpjes op BabyTV.

En nu staat Lola dus te popelen om weer op pad te gaan en leuke avonturen te beleven, dit keer in de stad. Zo maakt ze kennis met verschillende vervoersmiddelen, zoals skateboards en brandweerwagens, leert ze hoe je veilig de straat moet oversteken of een taxi moet nemen en zoveel meer. In de reeks leert je kleintje niet alleen bij over een stadsomgeving en de activiteiten daar , maar worden ook concepten zoals kleuren, cijfers en dieren aangebracht.

De serie is vanaf maandag op BabyTV te zien via Telenet of Proximus, en zoals je van die zender mag verwachten is de reeks helemaal afgestemd op het jonge publiek.

Om de lancering van ‘Kleine Lola in de stad‘ te vieren, mogen wij drie superleuke pakketten weggeven. De pakketten bestaan uit een waterflesje van Kleine Lola, een kinderhanddoek, Lola stickers, een activiteitenboekje en een Lola snackbox (uit metaal / bamboe). De items zijn allemaal heel exclusief en niet te koop in de winkel.

Wil je kans maken op zo’n pakket? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in om er eentje in de wacht te slepen!