6255fi.jpg

WIN: We geven 2 Gril & Leer Barbecues van VTech weg!

21/10/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Wat is er in de zomer leuker dan een gezellige barbecue? De zomer mag dan ondertussen helaas voorbij zijn, maar met de Gril & Leer Barbecue van VTech blijven jullie toch nog een beetje in zomerse sferen. Want je kleintje vindt het geweldig om te imiteren wat hij of zij deze zomer in de tuin zag: wat mama of papa kan, kan die kleine schat ook!

De Gril & Leer Barbecue is het nieuwste item in de reeks van de Vormenpret Picknickset, de Schep & Leer IJscokar en de Tante Jet Theeset. En wat een leuk stuk is het alweer geworden!

Wanneer de Barbecue wort aangezet, beginnen er lichtjes te flikkeren en gaan de vlammetjes aan. Met de temperatuurregelaar kan je het ‘vuurtje’ opstoken. Je kleine kok kiest zelf wat hij aan het spit hangt: een maïskolf, een visje, of toch liever een hamburger? En dan nog even afkruiden natuurlijk!

Tijdens het kokerellen steekt je kleintje trouwens van alles op van de Barbecue, want die is interactief en praat tijdens het grillen. Leren, onthouden, herkennen, een rollenspel, … Dolle pret!

Gril & Leer Barbecue

Win!

Wij mogen 2 Gril & Leer Barbecues weggeven. Waag dus snel je kans, en wie weet wordt jouw kleine schat binnenkort de jongste Grillmaster in huis!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.