6857fi.jpg

WIN: We geven 20 codes weg om ‘Mijn baby’s eerste jaar’ in onze app gratis te downloaden!

7/07/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Ben je net bevallen van een schattig boeleke? Dan is onze Mama Baas app met de kalender ‘Mijn baby’s eerste jaar’ zeker iets voor jou. En met deze wedstrijd maak je kans op 1 van de 20 codes waarmee je die gratis kan downloaden!

Mama Baas lanceerde begin dit jaar een app met twee kalenders. De eerste kalender is voor de toekomstige mama’s die nog ongeduldig aan het aftellen zijn. Deze kalender is gratis en geeft je elke dag gedurende 9 maanden een tip, quote of wetenschappelijke info over je zwangerschap en baby.

De tweede kalender, ‘Mijn baby’s eerste jaar’ is voor de kersverse mama’s.  Dankzij deze kalender krijg je elke dag een tip of weetje over het eerste levensjaar van jouw lieveling.

Lees hoe je baby groeit en zich ontwikkelt, wat je baby allemaal uitspookt en met welke situaties je geconfronteerd kunt worden: slapeloosheid, vermoeidheid, extreme verliefdheid op dat kleine mensje dat je hebt gemaakt, …

Deze tweede kalender kost € 3,49, maar als je meedoet aan onderstaande wedstrijd maak je kans op 1 van de 20 codes (10 codes voor Android en 10 voor iOS) waarmee je de app gratis kan downloaden!

De wedstrijd loopt van woensdag 8 juli t.e.m. woensdag 15 juli 2020.

Veel succes!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes