6850fi.jpg

Win: we mogen 5 supertoffe knutselpakketten weggeven van knutseldozen.be!

3/07/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Ken je dat? Je kinderen vragen om samen te knutselen, maar je hebt totaal geen inspiratie. Je bent zelf niet zo creatief of hebt gewoon geen idee waar je moet beginnen. Of je wil knutselen, maar je hebt niet de juiste materialen in huis. Dan zijn knutseldozen de oplossing!

knutseldoos

Knutseldoos?

Waar je je aan mag verwachten bij een knutseldoos? Zo’n doos bevat 5 knutselactiviteiten waarbij je zowel het nodige materiaal krijgt als een duidelijk overzicht van hoe je te werk gaat. Zo kan je kind meteen aan de slag, al dan niet met de hulp van mama of papa, en krijg je een heel mooi resultaat waar zelfs de meest oncreatieve moeder zichzelf mee verbaast. (En ja, ik spreek uit ondervinding!)

Je kan kiezen voor een knutseldoos voor kleuters (vanaf 4 jaar) of voor grotere kinderen (vanaf 6 jaar) en die zijn er telkens in verschillende leuke thema’s. Eenhoorns, dino’s, op een onbewoond eiland, superhelden of circus: er zit ongetwijfeld een thema tussen waar je kroost helemaal enthousiast van wordt.

knutseldoos

Nog leuker: je kan ook een knutselabonnement nemen, waarbij je elke maand opnieuw verrast wordt met zo’n toffe knutseldoos. Zoek je vooral entertainment voor de grote vakantie? Dan is de summer deal vast iets voor jullie: dan krijg je een knutseldoos toegestuurd in juli, en een tweede in augustus. In juli is dat rond het thema circus, het thema voor augustus blijft nog een verrassing.

Wedden dat het een creatieve zomer wordt?

Win!

Wij mogen 3 summer deals weggeven, waarbij je twee keer verrast wordt met een knutseldoos, eentje in juli en eentje in augustus.

Daarnaast geven we ook een knutseldoos Dino’s weg, en een knutseldoos Eenhoorns.

De leeftijdscategorie kan je zelf kiezen.

Vul snel onderstaand wedstrijdformulier in, en wie weet kan jij binnenkort creatief aan de slag!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

circusdoos

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes