6516fi.jpg

WIN: We mogen een superleuk babypakket van VTech weggeven!

18/02/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Niets leuker dan te zien dat je kleintje het uitkraait van plezier en zich amuseert met het leukste speelgoed. En het wordt alleen maar beter als dat speelgoed ook nog eens veilig én educatief is! De speeltjes van VTech voldoen volledig aan die voorwaarden, én wij mogen zo’n superleuk pakket met het nieuwste speelgoed voor de allerkleinsten weggeven!

Je leest het goed, we mogen iemand héél blij maken, want we mogen een pakket met het nieuwste babyspeelgoed van VTech weggeven! Benieuwd naar wat er in het pakket zit? Je kleintje zal vast een gat in de lucht springen met de Dans & Draai Leeuw, de Do Re Mi Knuffelspin én de Sport & Speel Voetbal!

leeuw

De Draai & Dans Leeuw zorgt voor leuke liedjes, grappige geluidjes en vrolijke zinnetjes. Bovendien helpen de hoepel, het draaien van de leeuw en de kralen bij aan de ontwikkeling van de motoriek. Extra leuk: je kan de leeuw dankzij een zuignap vastzetten, zodat je kleintje zich helemaal kan uitleven aan tafel zonder dat je om de vijf seconden het speeltje weer moet oprapen ;-).

spin

Een knuffeltje met verschillende texturen waarmee je ook nog eens naar bekende melodietjes kan luisteren? De Do Re Mi Knuffelspin wordt vast het beste vriendje van je kleintje. Met een druk op de buik hoor je vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes. Door op de pootjes te drukken maakt je kleintje dan weer kennis met kleuren, vormen, do-re-mi en melodietjes. En met de nacht-speelstand kan je kleine schat nog heel even genieten van een melodietje voordat hij/zij in slaap valt.

bal

Rollen, schudden of schoppen? Met de Sport & Speel Voetbal kan het allemaal! Daarnaast laat het speeltje je oogappel ook kennismaken met cijfers, kleuren en tegenstellingen. Laat hem of haar maar op ontdekking gaan met die voetbal!

Zou dit babypakket ook iets voor jouw kroost zijn? Neem dan snel deel aan de wedstrijd, en misschien sleep jij het wel in de wacht!

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes