6656fi.jpg

WINACTIE: Het leukste speelgoed in 'blijf in uw kot'-tijden (en we mogen deze allemaal weggeven!)

9/04/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

We blijven ondertussen al meer dan drie weken massaal ‘in ons kot’. En dus wordt er meer gespeeld dan ooit. Wat nieuw speelgoed komt dan ook als geroepen: een beetje variatie kan geen kwaad, nietwaar? Wij geven graag wat inspiratie voor klein en groter – en om het feestje compleet te maken mogen we deze producten ook állemaal weggeven. Als dat geen goed nieuws is!

knuffelpop

Voor de allerkleinsten: Little Love – Mijn knuffelpop

Niets zo leuk als een uitgebreide knuffelsessie. Helaas, in tijden van social distancing gaan het aantal knuffels drastisch naar omlaag. Geen knuffel met neefje of nichtje, niet even op de schoot bij oma of opa, … Gelukkig mag er thuis nog volop geknuffeld worden! En bij acuut gemis van de familie of vriendjes kan deze knuffelpop misschien soelaas brengen.

De Little Love Knuffelpoppen zijn niet te weerstaan met hun torenhoge aaibaarheidsfactor. Ze hebben elk een eigen karakter, en combineren menselijke en dierlijke kwaliteiten en looks. Wat ze het allerbeste kunnen? Knuffelen!

Maar daarnaast hebben ze ook educatieve kwaliteiten. Wanneer de hart-toets op hun buikje wordt ingedrukt beginnen ze te praten, en dat zorgt voor leuke interactie tussen je kleintje en de pop. Er klinken geluidjes, vrolijke reacties, leuke liedjes en melodietjes. Kleuren leren, samen liedjes zingen, elkaar troosten en samen tot rust te komen: wedden dat Mijn Knuffelpop de steun en toeverlaat wordt van je kleintje in deze vreemde tijden?

Alix vindt het konijn superleuk. Ze was meteen verkocht aan de liedjes en wou de hele tijd dansen. Ze wou ook meteen het tutje in zijn mond steken en knuffelen.  Ze is zeer geïntrigeerd door het hartje en duwt er lustig op los. Alix mist haar nichtje Nel enorm, maar nu ze allebei een knuffelpop hebben, kunnen ze elk hun knuffelpop knuffelen in plaats van elkaar. En ook nichtje Nel is superblij met haar eenhoorn. Als de pop vraagt ‘krijg ik een knuffel’ dan geeft ze die meteen. En da’s heel wat: als haar mama dat vraagt, antwoordt ze resoluut met nee!

Magibook 3D

Voor de kleuters: MagiBook 3D

Dit leer- en activiteitenboek prikkelt op een speelse manier de nieuwsgierigheid van je kleuter en stimuleert hem of haar om op ontdekkingsreis te gaan. Want hé, ook thuis kan leren fun zijn!

Het leuke is dat je kleintje op eigen niveau wordt uitgedaagd. Zo kunnen kinderen op hun eigen tempo de wereld verkennen. Van simpele handelingen en dagelijkse routine voor de allerkleinsten over het benoemen van planten en seizoenen tot een prille kennismaking met wetenschap: je kind wordt telkens weer spelenderwijs uitgedaagd en geprikkeld.

Met een interactieve pen worden karakters als Peppa Big of Mickey Mouse geactiveerd, en elke handeling levert een reactie op. De eerste MagiBook verscheen twee jaar geleden en was meteen een schot in de roos. En in deze nieuwe versie spreken de animaties nog meer tot de verbeelding, want die worden nu in 3D afgespeeld!

Jules vindt het geweldig om thuis 'huiswerk' te maken en voelt zich een hele meneer, zo met zijn 'laptopje' aan tafel. Zelfs kleine broer wordt getriggerd, en zet prompt zijn stoeltje naast die van zijn broer om te kunnen volgen. En ze vinden het supertof om samen een luisterverhaal mét 3D-animatie te beluisteren/bekijken.

Kidizoom

Voor grotere kinderen: Kidizoom Duo DX

In deze tijden waarin we massaal vertragen, bekijken we de wereld met andere ogen. Hét moment om de wereld ook eens door een cameralens te bekijken!

De Kidizoom Duo DX is dan de perfecte partner in crime voor je kind: het toestel biedt twee kwalitatieve camera’s om foto’s, video’s en selfies te maken. Maar je kan er nog veel meer mee: beeldbewerking, fotocollages, video’s met interactieve gezichtsfilters, een animatie-studio, … Bovendien is er een ingebouwde MP3-speler én kunnen de kids spelletjes spelen op het toestel. Wat dacht je bijvoorbeeld van augmented reality spelletjes?

Yep, ook in coronatijden zal je kroost uren zoet zijn om alles uitgebreid uit te testen. Zo kan jij toch even ongestoord doorwerken of je op het huishouden storten. En daarna kunnen jullie samen de resultaten bekijken van die kleine fotograaf in spe!

Leon en Louis zijnhelemaal in de ban van de Kidizoom Duo DX. De filters en speciale effecten werden natuurlijk allemaal uitgebreid getest en - met de nodige lachsalvo's - goedgekeurd. Maar het leukste vindt Louis het om de camera overal mee naartoe te slepen en élk detail op de gevoelige plaat vast te leggen. Van de schoenen van zijn broer tot een vuilbak op straat, alles moet er aan geloven. Hij ging nog nooit zo enthousiast mee wandelen als nu: hij huppelt van de ene 'foto-spot' naar de andere. Zo krijgt die berenjacht nog een extra dimensie.  Zijn broer Leon is dan weer in de ban van de spelletjes. Aliens gevangen nemen tijdens onze dagelijkse wandeling, het is weer eens iets anders!

Win al deze items

Om je wat op te vrolijken in deze bizarre tijden hebben we leuk nieuws: we mogen al deze items weggeven. Yep, je leest het goed! We hebben een Little Love - Mijn Knuffelpop Konijn, een Little Love - Mijn Knuffelpop Eenhoorn, een MagiBook 3D goen/blauw én een KidiZoom Duo DX blauw en kunnen dus vier kindjes héél gelukkig maken.

Wil jij graag één van deze items in de wacht slepen? Vul dan snel onderstaand wedstrijdformulier in! 

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes