Communie aanbod Smartphoto

Communicantje in da house? 5x inspiratie voor een onvergetelijk communie- of lentefeest

26/03/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Met april en mei in zicht, maken we ons traditioneel op voor de dagen van communies en lentefeesten. Een topdag voor je jonge feestvarken! En daar horen de nodige voorbereidingen, decoratie en presentjes bij. Nog op zoek naar wat inspiratie of tips? Hebben we!

Van uitnodigingen en menukaartjes tot decoratie en bedankjes: enkele tips voor de ‘perfecte’ voorbereiding van een communie- of lentefeest.

1. Het start met … een uitnodiging

uitnodiging voor communiefeest

Hoe meer zielen, hoe meer feestvreugde. Dus spread the word voor dat feestje. Stel je unieke uitnodiging samen met een eigen tekst en eventueel een foto. Selecteer een tof kaartje en werk het helemaal af naar keuze.

Kies een van de vele, gloednieuwe, hippe designs voor 2024. Heel fijn om dat samen met je kind te doen trouwens. Je kan het design perfect laten aansluiten bij het thema van het feest of de feestelijke oufit die al ligt te blinken voor de grote dag.

En wil je het tot in het detail afmaken? Dan kan je nog een leuke adres- en sluitsticker voor de enveloppes uitkiezen.

Tip: even proefdraaien?

kaartjes communie

Ben je eeuwige twijfelaar? Zitten de kleuren wel goed? Of gewoon nog niet zeker of je uitnodiging past bij het thema, de outfit van de dag … ? Hé, geen probleem, je kan heel makkelijk een proefdruk van je kaartje laten maken.

Bij Smartphoto kan je je favoriete kaart voor slechts €1 eerst eens testen. Je vult je je e-mailadres in en je ontvangt een mailtje terug om proefdruk eenvoudig te bestellen. Dat kan zowel voor de uitnodiging, menukaart als bedankkaartjes.

2. Smakelijk!

menukaart communiefeest

Santé, op het feestvarken! Na het aperitief ook graag gezellig samen smullen? Zeker! En daar horen ook toffe menukaarten bij.

Laat je gasten watertanden met een fijn ontwerpje. Kieskeurige eters kunnen alvast nadenken over hoe ze bepaalde zaken zullen ontwijken ;-).

 

3. Thema? Top!

Heeft je kind een zeer uitgesproken interesse? Een hobby die hem of haar heel dierbaar is? Of gewoon zelf al een duidelijke mening waarrond het feest moet draaien? Dan plan je alles toch gewoon in één thema?

decoratie communiefeest

Je kan het design dat je kiest toepassen op alle benodigdheden voor het communie- of lentefeest. De uitnodigingen, menu’s, versieren, bedankjes … personaliseer alles zoals je wil en maak er een prachtig themafeest van!

Leef je gerust uit met decoratie voor je feest en bekijk alvast de nieuwste trendy accessoires. Het is maar één keer feest, toch? Nu ja, dit jaar :-). En die glimlach van je communicant of lentefeesbeest is onbetaalbaar.

4. Meter en peter verdienen een cadeautje

De meter en peter van je kindje wat extra in de bloemetjes zetten? Daar is een communie- of lentefeest een ideaal moment voor.

Een klein cadeautje om te tonen hoe speciaal ze zijn, dat hoeft niet veel moeite te kosten. Uiteraard gepersonaliseerd met het koppie van mete- of petekind in de hoofdrol.

5. Dada en mega bedankt!

bedankje communie

Stuur iedereen naar huis met een fijne herinnering aan de leuke feestdag. Een bedankkaartje of een ander leuk aandenken aan het communie- of lentefeest van je oogappel.

Denk aan een snoepketting, sleutehanger of zeepje met foto. Ideetjes voor originele bedankjes in overvloed!

 

Ontdek Smartphoto, je partner in onvergetelijke feestjes

Organiseer je een communie- of lentefeest in? Dan ben je bij Smartphoto aan het juiste adres. Je vindt er toffe kaartjes, uitnodigingen, bedankjes, geschenken, tafeldecoratie en nog veel meer benodigdheden voor je feest. Een ongelooflijk ruime keuze aan fotoproducten en allemaal super eenvoudig te maken.

Wist je trouwens dat je een gratis herdruk krijgt als je een typfoutje maakt? En er is een smartbonus voor trouwe klanten als beloning na je aankoop.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Smartphoto. Meer lezen over ons advertentiebeleid kun je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes