gezin kijkt kerstfilm

HO HO HO ... de leukste kerstfilms en -series voor het hele gezin

23/12/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Zo rond het avonduur samen in de zetel kruipen. Moe, maar voldaan na al het feestgedruis. En dan tv aanzetten en ... gezellig een filmpje kijken. Een zalige afsluiter van kerst - al mag je gerust de daaropvolgende dagen verder kerstfilmen hoor ;-). 

Onze kerstige aanraders, van klassieker tot hedendaags

Net uit:

  1. Scrooge: a Christmas Carol - Een klassiek kerstverhaal, in een hedendaagse versie. Ideaal om samen met de kinderen te kijken.
  2. De Familie Claus (deel 3) - Heb je de afgelopen jaren deel 1 en deel 2 van de Familie Claus al samen gekeken. Zet je dan maar neer, want dit jaar is er deel 3.  Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal dat lukken?
  3. The Action Pack Saves Christmas - Action Pack is een serie die enorm scoort bij kleuters en jonge kinderen. Dus de kerstfilm met zijn superhelden in de hoofdrol zal in de smaak vallen. In deze kerstspecial werkt de Action Pack samen met de Kerstman om het plan te dwarsbomen van de hebberige Peter van Pakkers die alle kerstvreugde in Vreugdveld te stelen.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes