7765fi.jpg

Snelle en originele cadeautip voor oma en opa

19/11/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Bijna eind november, dus tijd om te brainstormen over de kerstcadeaus. Elk jaar weer zo’n moeilijke. Want iedereen ‘heeft al alles’, als je vraagt waarmee je ze een plezier kan doen. Toch? Dus geven wij dit jaar … onszelf cadeau. Of toch leuke beelden van onszelf, in een fijn familiekrantje van Tribu News.

Familiekrantje

Dankjewel omi!

Niet iedereen heeft het geluk, maar vaak zijn grootouders een rots in de branding. Kindjes opvangen na school, heen en weer rijden naar de hobby’s, logeerpartijtje … Echt van goudwaarde zijn ze!

Mama (Baas) Vanessa wil haar mama, oftwel omi, dan ook eens extra bedanken voor alle goede zorgen voor haar twee actieve oogappels.

Omi vroeg al even naar wat nieuwe fotootjes van de jongens. Ahum … ik ben niet zo goed in het organiseren en doorsturen enzo. Dus ik heb er mij eens aangezet en maakte een fotokrantje van Tribu News met toffe herinneringen en zotte beelden van het afgelopen jaar. Iets waar ze ongetwijfeld meer plezier aan zal beleven dan aan een apart ingekaderde foto.

Oh ja, ik heb er ook meteen eentje gemaakt voor de juf. Da’s eens iets anders dan chocolade of een bloemtje als presentje. En we geven er yummie zelfgemaakte koekjes bij. Jep, zelfgemaakt door … Tribu News ;-).

Samenstellen ging supervlot, zonder haperen. Ik ben nogal van het moet-voorruitgaan-type en verlies dus al snel mijn geduld bij zo’n dingen. Maar je maakt het zo uitgebreid als je zelf wil. Ik koos nu voor een eenmalig krantje, maar ben aan het nadenken over een abonnement voor meerdere maanden (6 of 12), omdat ik echt wel fan ben.

Familiekrantje

280x jullie

Een fotojaarboek of een familiekrantje is echt een tof én persoonlijk cadeau voor (over)grootouders, meter of peter … Je zet er grappige fratsen in, leuke anekdotes en vertederdende beelden. En je schrijft er wat tekst bij om toe te lichten, daar kan je ook iets leuks van maken. Het krantje vul je maandelijks met je eigen selectie foto’s. Op het einde van de maand wordt het dan verstuurd naar de persoon die jij hebt gekozen.

Familiekrantje

Hoe ga je te werk? Heel simpel. Je maakt een account aan en je kan beginnen met het opladen van foto’s. Je kan andere familieleden toevoegen als co-redacteurs, zodat zij er ook beelden kunnen instoppen. De foto’s laad je op vanop je computer of smartphone. En je kan je uitleven hoor: er kunnen tot 280 foto’s in een krantje :-). Handig als je moelijk kan kiezen hé. Je doet het in een voorafgemaakte lay-out, dus over de vormgeving hoef je je geen zorgen te maken.

Familiekrantje

Speciaal voor de kerstdagen kan wie nog in november een abonnement afsluit het krantje van november op zijn eigen adres laten leveren rond 10 december. Zo kan je het krantje inpakken en onder de kerstboom leggen als cadeautje. Neem je vanaf 1 december een abonnement, dan kan je bij je inschrijving aangeven of je het krantje nog voor kerst wil ontvangen. Geef je aan van wel, dan wordt het krantje afgesloten op 19 december en prior verzonden. Zo is het bij je dierbare voor de kerstdagen.

 

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner TribuNews. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes