5747fi.jpg

Superhandig: ons splinternieuwe ‘Het bewaarboek voor tekeningen’

12/02/2019
Mamabaas
Door Mamabaas

Je kent het ongetwijfeld wel: de voortdurende stroom van kunstwerkjes waarmee die kleine Picasso’s naar huis komen. Ze knutselen in de crèche, op school, op kamp en thuis aan de keukentafel. Maar waar moet je in godsnaam heen met al die tekeningen? De nieuwste telg in de Mama Baas boekenfamilie biedt dé oplossing!

Het bewaarboek voor tekeningen

Dankzij ‘Het bewaarboek voor tekeningen’ kan je op een eenvoudige manier een overzicht bijhouden van al die kindertekeningen. Je kan de tekening een titel geven, de datum erbij noteren en je kind laten antwoorden op inspirerende vragen.

Het boek is heel mooi vormgegeven en is op zichzelf al een echte eyecatcher. Het nodigt je kind uit om te tekenen, schilderen of kleuren in de prachtige kaders. Of je kan de allermooiste tekeningen die ze mee naar huis brengen in het boek plakken. (De andere mag je dan stiekem in de prullenmand gooien. We zullen het aan niemand vertellen!)

Heerlijk om later terug te kunnen blikken naar de kinderjaren aan de hand van die kunstwerkjes. En superleuk om doorheen het boek de evolutie te zien van je kleine kunstenaar!

Benieuwd naar het boek? Je vindt alle info hier

Het bewaarboek voor tekeningen

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes