brasserie en binnenspeeltuin de kom

Fijnste binnenspeeltuin in Vlaams-Brabant: dit is de winnaar!

30/03/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Mama Baas organiseerde haar allereerste verkiezing van de fijnste binnenspeeltuin. En het is zover: de winnaars zijn gekend. Jullie hebben gesproken en de plezantste binnenspeeltuin van Vlaams-Brabant verkozen. Proficiat, De Kom!

*tromgeroffel

De winnaar is: De Komin Baal.

brasserie en binnenspeeltuin de kom

Klinkt De Kom je bekend in de oren? Dat kan, want het is niet alleen de winnaar van onze verkiezing fijnste binnenspeeltuin. Enkele maanden geleden rijfde De Kom ook de titel binnen van kindvriendelijkste brasserie in Vlaams-Brabant.

De Kom staat voor eten en spelen, 100 % kidsproof. Het is gezellig en lekker tafelen terwijl de kinderen zich rot amuseren. Kinderen amuseren zich in de keitoffe binnen- of buitenspeeltuin, of met speelgoedsets en spelletjes aan tafel.

Even eten en dan volop spelen, glijden, klimmen en klauteren. De binnenspeeltuin is er gratis. En die is geluidsdicht afgezonderd van het eetgedeelte. Kindjes kunnen ravotten terwijl jullie ontspannen toekijken.

We citeren graag ook enkelen onder jullie. Een greep uit jullie commentaren:

“Heerlijk eten, veilige speelruimte voor de kinderen die afgescheiden is van de ouders.”

“Lekker eten en drinken, kindjes kunnen in een afgesloten ruimte spelen met verschillende spelmaterialen en klauteren. Rustige plek voor de ouders ;-.)”

“Kinderen hebben voldoende ruimte om te spelen en de ouders kunnen rustig van een hapje en een drankje genieten. Het is de enige binnenspeeltuin waar ik vrijwillig naartoe ga :-)”

“Speelruimte afgesloten van eetruimte (minder luidruchtig dan de standaard binnenspeeltuin), voor verschillende leeftijden. Er is ook een buitenspeeltuin.”

 

 

“Lekker eten (niet enkel curryworst, maar een uitgebreide, deftige kaart). Kindjes kunnen fijn spelen in een afgesloten ruimte binnen of buiten.”

“Leuke plek, speeltuin afgezonderd van de eet/drinkplek voor meer rust. Lekker eten, leuke speeltuigen, zelfs fruit of groentepap voor de baby’tjes te verkrijgen.”

“Open ended speelgoed, geen vies ballenbad. Er is een uitgebreid menu met veel aandacht voor de kinderen, de bediening is al meer dan een jaar dezelfde dus ze werken er graag en dat zie je echt.”

“Alles aangepast voor kids, binnen en buiten, binnen afgezonderde speeltuin, geen overlast aan gekrijs, vriendelijk personeel."

 

Het podium

Een eervolle vermelding gaat naar nummer twee, De Kinderplaneet in Huizingen. En Broekveld in Herent vervolledigt het podium op plaats drie.

Bij De Kinderplaneet zijn kinderen baas. De allerkleinsten beleven pret in de Minizone (0 tot 4 jaar), met een ballenbad, blokkenzone, trampolines, een schuif af en heel wat klautermogelijkheden.

In het Funhouse (3 tot 12 jaar) spelen kinderen naar hartenlust op in een plezierwalhalla met volop klim- en klauterwerk, 4 glijbanen, een ballenbad, een klimtoeren, een blokkenzone, trampolines, Monkey Dong … En voor de avontuurlijke bengels is er het avonturenparcours.

Net als De Kom is Broekveld een plek waar je gezellig eten kan combineren met speelpret voor de kinderen. Die laatsten kunnen zich ongeremd laten gaan, grenzen te verleggen, speels leren en vriendjes maken.

De speeltuin is toegankelijk voor kinderen vanaf het moment dat ze kunnen stappen en met 10 jaar. Zwieren, klimmen, glijden, springen en rollen: dolle pret en veilige uitdagingen verzekerd!

De volledige top 3

  1. De Kom(Baal) 
  2. De Kinderplaneet (Huizingen) 
  3. Broekveld (Herent)

De andere genomineerden waren:

  • Kids Fun (Tielt-Winge)
  • Kids Dream (Merchtem)
  •  Vennepark (Tremelo)
  • Speelmijntje (Diest)
  • Speeltuin schaatsbaan (Liedekerke)

 

Zo, veel speelpret iedereen! (en ouders, vergeet je oordopjes niet ;-))

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes