kamp

Kids op kamp? 5 survivaltips voor achterblijvende ouders

22/06/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Je hebt net de kids afgezet op de kampplek of aan het station: A. Je maakt een vreugdedansje in de living: eindelijk een week van die mormels verlost. --> lees niet verder en geniet van je kidsvrije week!  B. Je voelt een kleine paniekaanval opkomen: Hoe overleef ik in godsnaam deze eenzame week in dit veel te grote, lege huis?  --> Adem diep in en uit. Lees het artikel en pas de tips toe. You can do it, mommy!   

netflix

1. Netflix is uw redding

Ga op de zetel liggen, adem rustig in en uit. Kies een leuke film of serie op Netflix en bingewatchen maar! (Tip: kijk geen films over kinderen die ontvoerd worden op kamp.) 

terrasje doen

2. Trek er op uit!

Ben je het bingewatchen na 2 dagen beu? Neem je telefoon en bel een vriend op vriendin op die je al lang niet meer gezien hebt. Gezellig samen een terrasje doen, da's echt lang geleden! 

hotel

3. Ga zelf op reis

Boek een last minute trip, want als de kids plezier mogen hebben, waarom jij dan niet? Hoe lang is het niet geleden dat je eens zonder de kinderen op reis bent geweest? 

disneyland

4. Doe iets met de overblijvende kinderen

Heb je nog een kindje thuis die te jong is om op kamp te gaan of die slaapkampen maar niets vindt? Dit is het moment om quality-time te hebben. Samen naar het pretpark, waarom niet! Of maak tijd om een uitje met je metekindje te doen. 

post @

5. Schrijf een briefje

Natuurlijk ben je je kind nog niet vergeten. Schrijf jouw kampeerdertje een lieve mamabrief. Maar vertel er ook niet te uitdrukkelijk in hoeveel je hem/haar mist. 

Hopelijk voel je je toch een beetje beter. En als het vervelende 'kmishem/haar-gevoel de kop komt opsteken: sluit dan even je ogen en bedenk dat je kind nu vast een leuk spel aan het spelen is, een ongelooflijk lachbui heeft met de vrienden en een onvergetelijke tijd beleefd die hij zich nog lang zal herinneren! 

kamp

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes