jongen in binnenspeeltuin

OPROEP: waar vind je de fijnste binnenspeeltuin? Deel jouw favoriet!

10/02/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Wij zijn op zoek naar de meest waanzinnige, onvergetelijk fijnste en uitdagendste binnenspeeltuin in Vlaanderen! Meer nog, we organiseren binnenkort een heuse verkiezing van de beste binnenspeeltuinen! Stuur je favoriete binnenspeeltuin in, waar jullie met alle plezier jullie kinderen uit de bol laten gaan.

Een tripje naar de binnenspeeltuin? Dat moet je de meeste kinderen geen twee keer vragen. Oneindig veel plezier en ravotten dat het geen naam heeft. Kortom, een schot in de roos.

Zelf ben je misschien niet zo’n grote fan? Want die koffie of dat wijntje en die gezellige babbel … daar bestaan wel rustigere plekken voor. Maar wat als we je vragen naar de perfecte combinatie voor jong én oud?

Wij verkiezen de beste binnenspeeltuinen van Vlaanderen!

Jongen en meisje spelen in binnenspeeltuin

Welke binnenspeeltuinen bieden zowel kinderen als ouders een fijne namiddag? Op welke plek kunnen jullie allemaal genieten van ontspanning à volonté? Dat willen we graag weten. Meer nog, we willen dat delen met iedereen.

Daarom organiseren we bij Mama Baas binnenkort de allereerste verkiezing van de beste binnenspeeltuinen in Vlaanderen! En daarvoor hebben we jullie hulp nodig om een shortlist samen te stellen.

Vul hieronder onze korte vragenlijst in en geef ons jouw favoriet door!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes