7679fi.jpg

Enquête: hoest-snot-kots-repeat-syndroom in huis + WIN 10 goedgevulde weerstandspakketjes

11/10/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

De snottebellen en hoestjes zijn weer gearriveerd. En ja, ook buikgriep vond de weg. Fingers crossed dat het niet overgaat in een steviger of nieuw virus … Want voor je het weet zijn die ziektekiemen een vaste inwoner: je rijgt de ene infectie aan de andere, met weinig of geen tussenposes. Kettingziekte, zoals het ook weleens genoemd wordt. Hoe zit dat bij jullie thuis?

Hoe is het gesteld met jullie weerstand?

Als jonge ouder leef je niet altijd zo gezond als je wil. Stress is je niet vreemd, je eet vaak ongezonder en onregelmatiger en hebt ook al eens een lagere weerstand. Bovendien komen je kinderen makkelijk thuis van de crèche of school met een mooie lading ziektekiemen. Niet gek dat je dan vatbaarder bent om ziek te worden en/of te hervallen in iets wat je opliep.

Even polsen bij jullie dus! Hoe staat het in die donkere en koudere maanden met de weerstand en gezondheid in jullie gezin? In samenwerking met Metagenics ImmuDefense® werkten we een enquête uit.

WIN! Een mooi pakket met wapens tegen ziektekiemen

Als je deelneemt aan de enquête maak je kans op een heus weerstandspakket om je kindjes en jezelf te wapenen tegen ziekmakers. Wat zit erin?

  • 3x ImmuDefense® 90 capsules
  • 3x ImmuDefense® Junior 90 kauwtabletten
  • Een set pleisters ImmuDefense® Junior
  • 3 unieke fluohesjes ImmuDefense® Junior van Wowow®
  • Het Mama Baasboek ‘EHBK – Eerste hulp voor kinderen’

Neem snel deel en wie weet ontvang jij binnenkort een van deze 10 mooie weerstandpakketjes!

 

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Metagenics. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes