Kindje zeept haar in

Gespot: duurzame zeep én shampoo in 1 schattig blokje + WIN de Mustela Solide 2-in-1 douche-shampoo

7/11/2022
Mamabaas
Door Mamabaas

Ook zo’n hele verzameling flesjes zeep en shampoo staan in je badkamer? Plastic én ruimte te veel ingenomen. Aha, wij hebben een handige oplossing ontdekt voor beide problemen: de Solide 2-in-1 douche-shampoo van Mustela. Zacht inzepen mét schuim en zónder enige afval!

Inzepen van kop tot teen met 1 klein blokje? Daar zeggen we echt wel ja tegen! Niet alleen omdat het afval en rommel in de badkamer bespaart, maar ook omdat het superhandig te gebruiken is. Ook voor kindjes: die kunnen gewoon zelf naar hartenlust schuimen.

Solide 2-in-1, wat is dat?

solide 2-in-1 douche-shampoo Mustela

Een klein zeepje waarmee je zowel je lichaam als haar wast. Zo simpel kan het zijn. Amper 75 gram licht, maar wel genoeg om je huid en haar te verwennen met zachtheid.

De Solide 2-in-1 douche-shampoo is volledig vegan, gemaakt zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong. Met bio avocado-olie en bio olijfolie. Het resultaat is zachtheid en een mooie glans.

Nog iets waar we echt blij van worden: het zeepje bevat 0 % siliconen en 0 % zeep. Hier in huis heerst een erg gevoelige huid, dus het feit dat er geen zeep of parfum inzit is echt een winner.

En dus ook zero plastic afval, want ook de verpakking is 100 % recycleerbaar.

Grote troeven van een klein blokje zeep

  1. Goed voor je huid en haar. De meeste ingrediënten van dit zeepje zijn natuurlijk of van plantaardige oorsprong. Je kan er je (hoofd)huid en die van je kindje(s) in alle zachtheid mee verzorgen.
  2. 2-in-1: alles voor efficiëntie! Je kan de Solide gebruiken als shampoo én als wasgel. Een win-win keuze voor je dagelijkse wasroutine, toch?
  3. Beter voor de planeet. De Solide staat voor zero-waste. Op het einde van zijn leven rest er niets om weg te gooien!
  4. Lekker schuimen. Als je dacht dat zo’n klein blokje minder schuimt, dan heb je het mis. Je hoeft geen belletjesplezier te missen, dankzij een zachte en plantaardige stof. Die verwijdert vuil door het op te sluiten in belletjes die worden afgespoeld.
  5. Ruimte uitgespaard. Bye bye shampoofles, conditioner, douchegel en andere flacons die plaats innemen in de douche of op de badrand. De Solide douche-shampoo is tevreden met een heel klein plekje in je badkamer.
  6. Gaat langer mee. Toegegeven, de juiste hoeveelheid kan verschillen volgens het aantal gebruikers, de haarlengte en het haartype … maar de Solide douche-shampoo van 75g van Mustela kan gerust tot 50 wasbeurten aan, het equivalent van ongeveer 2 flacons van 200ml.
  7. Makkelijk mee te nemen. Een solide verzorgingsproduct opgeborgen in een netje of een zeepdoos kan je makkelijk overal meenemen: het zwembad, na het sporten, tijdens een weekendje uit of op vakantie. Dat vreselijke gevoel bij het zien van een wasgel die in uw tas is uitgelopen… behoort resoluut tot het verleden.

Tips om je zeepje langer te laten meegaan

solide 2-in-1 douche-shampoo Mustela
  1. Leg het zeepje op een afwaterend zeepbakje. Zo ligt het niet in een plasje water en droogt het snel op tot je het weer nodig hebt.
  2. Hang je zeepje op. Als je het blokje aan een koordje hangt – er is een handig gaatje voorzien daarvoor – droogt het sneller. En je houdt het ook weg van allerlei spatten die in de badkamer weleens voorkomen.

 

WIN! Een Solide 2-in-1 douche-shampoo

kindje met zeepje
haar wassen met solide 2-in-1 Mustela

Wil je graag ook zo’n handig Mustela Solide 2-in-1 zeepje uitproberen? Neem deel aan onze wedstrijd, want wij mogen er 10 weggeven!

Vul vóór 27 november 2022 – 23u59 onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet zepen jullie zich binnenkort in met dit blokje zachtheid.

Deze wedstrijd is ondertussen afgelopen.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Mustela. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.