4706fi.jpg

Geef de tip door: gratis boek ‘De Groentjes van Kapitein Winokio’ voor elke basisschool in Vlaanderen

18/05/2017
Mamabaas
Door Mamabaas

De bekende zingende Kapitein Winokio heeft een nieuw boek uit: De Groentjes van Kapitein Winokio. Zonder twijfel het gezondste liedjesboek dat op de markt is. Geen suiker, maar toch zoet, voedzaam en melodieus. De missie van Kapitein Winokio is duidelijk: groentjes populair(der) maken bij kinderen.

In het liedjesboek vind je 30 leuke liedjes, over 30 smakelijke groenten. Zonder voedingshypes te promoten of lessen te spellen, maakt Kapitein Winokio dus op zijn eigen manier reclame voor groenten: door erover te zingen. Wedden dat je kind erna die dertig soorten állemaal willen proeven? Want zingen is plezant, en je krijgt er honger van. Of is het eerder goesting, in al die lekkere hapjes?

Extra leuk: Kapitein Winokio geeft gratis zo’n boek weg aan élke basisschool in Vlaanderen. Jawel, je leest het goed, élke school kan zo’n boek gratis aanvragen. Geef dus snel de tip door aan de directeur of directrice van jouw school.
Het boek aanvragen is heel simpel. Als de directeur/directrice voor 30 juni een mailtje stuurt naar info@kapiteinwinokio.be, met vermelding van het post- en mailadres van de school, komt er daarna een boek met cd jullie richting uit.

Alvast veel zing- en smulplezier!  

Deze actie is ondertussen afgelopen.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes