5769fi.jpg

10 leuke carnavalspakjes voor kinderen

9/02/2021
Mamabaas
Door Mamabaas

Joepie, carnaval komt er aan! En dat carnaval mag dit jaar dan wat kleinschaliger zijn dan andere jaren, dat betekent niet dat de kinderen zich niet helemaal kunnen smijten met een geweldige outfit. Geen inspiratie? Wij zetten een paar leuke ideetjes op een rijtje! 

Roodkapje

1. Sprookjesfiguur

Sprookjes zijn altijd een goed idee. En je kan er zo creatief in gaan als je zelf wil. Wordt het Roodkapje of Sneeuwwitje? Een kabouter, elfje of heks? Er is voor elk wat wils. Wedden dat je onmiddellijk herkend wordt op straat? En wat nog leuker is: je hoeft niet meteen een volledig nieuwe outfit te kopen. Want laat ons eerlijk zijn: kinderen zijn zo’n carnavalspak in een mum van tijd ontgroeid. Gebruik gewoon een rode jas met kap, witte sokjes of kousenbroek en een rieten mand voor Roodkapje. Of een gele T-shirt, rode salopette en blauw strikje voor Pinokkio.

Star Wars

2. Star Wars

May the force be with you … als je voor deze outfit kiest. Of het nu Darth Vader, een Clone of Storm Trooper wordt: plezier gegarandeerd met deze carnavalskostuums. Je bent he-le-maal onherkenbaar. En daar draait het tenslotte om bij carnaval. Niet?

unicorn

3. Unicorn

Wellicht een heel populair thema, die eenhoorn. Beter bekend als de unicorn. De prachtige regenboogachtige kleuren kan je verwerken in een tulejurk, haren of pruik. En blinkende schoentjes, een diadeem met eenhoorn en schattige vleugels als finishing touch. Ongetwijfeld scoor je punten als je deze outfit in huis haalt!

piraat

4. Piraat

Schip ahoy! Verkleed gaan als een piraat? Dat is een winner voor zowel jongens als meisjes. Haal die Jack Sparrow in jezelf maar naar boven en gooi het anker!

Mickey Mouse

5. Mickey of Minnie

Zeg nu zelf, bestaat er iets schattigers dan zo’n kleine Mickey? Of een mini Minnie? Deze outfit blijft leuk voor elke leeftijd. Als je voor deze outfit kiest, heb je bovendien een extra reden om deze lente of zomer (nog) eens naar Disneyland te gaan. Waar carnaval al niet goed voor is!

politie

6. Brandweerman / -vrouw of politieagent

Niet alleen jongens zijn helemaal gek op deze hero-outfits. Ook meisjes willen graag eens als brandweervrouw of agente rondlopen. Vergeet voor deze kostuums zeker de accessoires niet: handboeien, speelgoedpistool, walkietalkie, matrak, brandslang, brandblusapparaat, helm of pet…

ananas

7. Fruit of groente

Ook hier is alles mogelijk. Je zoon of dochter in een bananenpak of wortelkostuum? Of wat dacht je van een sponzige ananas, watermeloen, kiwi, aardbei, broccoli, maïskolf, tomaat …? Wil je graag zo’n gezonde outfit, maar heb je er geen? Geef je kindje een groene broek en blaas enkele groene ballonnen op. Voilà. Een druiventros. Zijn ze niet om op te eten die sloebertjes? Cuteness overload!

friet, hamburger, hotdog

8. Friet, hamburger, hotdog of pizza

Het hoeft natuurlijk niet altijd gezond zijn, het is tenslotte feest! Dus vergeet nu maar even die dagelijkse portie vitamines en welkom hamburger, friet, frisdrank, hotdog of pizzapunt. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt er een carnavalskostuum van. Pret gegarandeerd. Na de carnavalsstoet heeft jouw bengel ongetwijfeld trek in fastfood. En jij wellicht ook. Who cares.

Elsa

9. Elsa uit Frozen

Wie zegt dat een carnavalskostuum altijd grappig moet zijn? Je kan ook gerust stijlvol in de stoet meelopen, als een prinsesje bijvoorbeeld. En wat voor een prinsesje! Als Elsa uit Frozen steel je ongetwijfeld de show. Werk de prachtige outfit af met een diadeem of kroontje, en vergeet uiteraard de blonde, lange vlecht niet. Laat die prins op het witte paard (of die sneeuwman, Olaf) maar komen! En weet je wat nog leuker is? Als mama kan je uiteraard net hetzelfde doen en ook nog eens prinses-voor-één-dag spelen. Als je dochter daarmee akkoord gaat natuurlijk ;-).

olifant

10. Dierenplezier

Een dierenpak scoort altijd. Het blijft ook een plezier voor elke leeftijd. Ga je dit jaar als olijke olifant, grappige giraf, blije bij of dappere dino? Met deze outfit kan je je helemaal uitleven. En deze pakjes zijn ook nog eens lekker warm. Geen overbodige luxe deze week!

En? Inspiratie opgedaan?

Bekijk zeker ook eens de verkleedkledij op onze webshop!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes