meisje driftbui boos

Voor alle ouders met een “moeilijk kind”

12/02/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Iedereen die een “moeilijk kind” opvoedt, weet hoe zwaar het soms kan zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om de wereld door hun ogen te zien, en soms krijg je het gevoel dat je dat ouderschap totaal verkeerd aanpakt. Maar het kan helpen om al het GOEDE te blijven zien.

Hannah Flint weet er alles van, als mama van zo’n “moeilijk kind”. Ze deelde een mooi filmpje om je te blijven focussen op al het positieve: 

‘Dit is ons “moeilijk” kind … Ons “ik luister niet” kind. Ons “ik doe het zelf wel” kind. 

Maar ze is ook … ons veerkrachtig kind. Ons onbevreesd kind. Ons zelfstandig kind. Ons “ik probeer alles” kind. Het kind dat ons het meest laat lachen. Het kind met het hart op de tong. 

Dus als je een reminder nodig hebt op de lastige dagen: de “moeilijke” kinderen zijn de kinderen die op een dag de wereld zullen veranderen!’ 

@hannahflint_ Trying to see the world through her eyes is a struggle somedays, and often makes me feel like I’m parenting all wrong. But reminding myself of all the GOOD that she is always helps ❤️ #parentsoftiktok#momlife#momlove#secondchild#parenting#kidsoftiktok#girlmom#parents#parentingtips#parentlife#childhood♬ Home - Edith Whiskers