5492fi.jpg

In de kijker op onze webshop: het duurzame speelgoed van Plan Toys (met een mooie korting!)

28/09/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

We zijn bij Mama Baas heel blij te mogen samenwerken met Plan Toys, omdat we ons helemaal kunnen vinden in de filosofie achter het bedrijf. Plan Toys produceert op een uiterst milieubewuste manier leuk en duurzaam speelgoed dat kinderen aanspreekt. Yep, wij zijn fan, en dat vieren we graag door jullie een korting aan te bieden! 

Duurzaam

Plan Toys is een Thais bedrijf dat duurzaamheid heel hoog in het vaandel draagt. Zo wordt het speelgoed gemaakt van gerecycleerde rubberbomen: na 20 tot 25 jaar produceren die bomen geen rubber meer. Vroeger werden de velden met bomen dan gewoon in brand gestoken, omdat dat hout voor de boeren enkel een bij-product was, maar nu bewijzen ze dus nog hun nut als grondstof voor speelgoed.

Alle restanten, zoals kleine stukjes hout of takjes, worden bovendien omgevormd naar pellets, en daarmee wordt de energie geproduceerd voor het hele productieproces. In dat proces komt er trouwens geen enkel chemisch product aan te pas: kleuren zijn bijvoorbeeld sprays op waterbasis of natuurlijke pigmenten van kruiden, groeten, fruit en planten. 

En om het groene plaatje compleet te maken, wordt het grootste gedeelte van het nodige materiaal binnen een straal van 30 kilometer rondom de fabriek gehaald.
Duurzaam? Ik dacht het wel!

Plan Toys

Aantrekkelijk voor kinderen

Duurzaam en milieubewust is één ding, speelgoed moet daarnaast natuurlijk ook aantrekkelijk zijn voor kinderen. En ook daarin slaagt Plan Toys met vlag en wimpel. Het assortiment bestaat uit heel wat leuke spulletjes in vrolijke kleurtjes, die de fantasie van kinderen aanwakkeren. Denk maar aan een tof keukentje, een drum, een gereedschapsriem of een make-up set. Of wat dacht je van een houten schoen om veters te leren knopen?!

Handig voor ouders

Extra handig voor de ouders: het speelgoed kan je heel gemakkelijk in elkaar steken. Neem nu het keitoffe tafeltje met stoeltje: je hoeft geen schroevendraaier bij de hand te hebben, maar kan alles gewoon vastdraaien. Handig? Check! 

Promotie

Omdat we ons enthousiasme over Plan Toys graag met jullie willen delen, geven we momenteel een korting op onze webshop. Je kan er deze maand al het speelgoed van Plan Toys kopen met 10 procent korting. Leuk meegenomen!

Shoppen doe je hier.

Bekijk hier trouwens nog een filmpje over het bedrijf:

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes