6389fi.jpg

Zwanger of een baby? Ontdek dan gratis onze (verbeterde) Mama Baas app!

15/01/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Wist je dat we bij Mama Baas onze eigen app hebben? Die bestaat uit twee delen: eentje voor tijdens je zwangerschap, en eentje voor tijdens het eerste levensjaar van je baby. En goed nieuws: die zijn allebei helemaal gratis!

App Mama baas

Sinds kort kan je zowel de zwangerschapskalender als de kalender over het eerste levensjaar van je baby gratis downloaden. Bovendien kreeg de app ook een update: aan de hand van jullie feedback werden een aantal verbeterpuntjes doorgevoerd. Zo kan je nu niet alleen de huidige dag van de kalender bekijken maar kan je ook doorscrollen naar andere dagen én kan je zelf gemakkelijk de uitgerekende datum of geboortedatum aanpassen.

App Mama Baas

1. Mijn zwangerschap van dag tot dag

In het eerste deel van de app krijg je elke dag een tip, een verhaal, een wetenschappelijk feit of een toffe quote over jou en je baby. Hoe groeit en ontwikkelt de baby zich, hoe verandert je lichaam en waar moet je allemaal aan denken?

Van de positieve zwangerschapstest tot de bevallingskoffer: je ontdekt alles over de invasie van hormonen, zwangerschapsdementie, prenatale onderzoeken, zwangerschapskwaaltjes en zoveel meer.

App Mama Baas

2. Het eerste levensjaar van je baby

Ook na de geboorte van je baby staan we je graag bij met informatie en advies. In het tweede deel krijg je opnieuw elke dag een tip, weetje of quote. Hoe ontwikkelt je baby zich? Welke kwaaltjes kan je verwachten? Hoe kan je de band met je kindje versterken? Deze app helpt je elke dag op weg!

App Mama Baas

Download de app

De app van Mama Baas kwam tot stand in samenwerking met Dreambaby en Parentia.

De app kan je downloaden in de App Store of via Google Play!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes