5261fi.jpg

Prinses Kate is bevallen!

23/04/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Vanmorgen werd het nieuws wereldkundig gemaakt dat Kate naar het ziekenhuis was getrokken om te bevallen van haar derde kindje. En ondertussen volgde er nog een update: de koninklijke baby is er, en het is een jongetje!

Kate is vandaag bevallen van haar derde kindje. Na zoontje George in 2013 en dochtertje Charlotte in 2015 zijn William en Kate dus de trotse ouders geworden van een tweede jongetje. En dat precies op haar uitgerekende dag: perfect getimed en punctueel, zoals het een prinses als Kate betaamt.

Wereldpers staat te wachten op een eerste glimp

William was naar verluidt aanwezig bij de bevalling, en ondertussen verzamelde de voltallige wereldpers zich buiten het ziekenhuis. Talloze journalisten staan ondertussen te wachten om straks een eerste foto te kunnen nemen van het pasgeboren prinsje en een ongetwijfeld stralende Kate.

Heuglijk nieuws dus vanuit het Verenigd Koninkrijk. Al kunnen wij het niet helpen: we leven ook een klein beetje mee met Kate. Doe het maar, je door de weeën puffen terwijl de pers buiten met argusogen staat te wachten op meer nieuws. Om dan een paar uur na de bevalling fris gecoiffeurd en geschminkt op hoge hakken al te poseren voor een eerste foto. Wellicht zou ze ook liever in een coconnetje genieten van haar uitgebreide gezinnetje, en zou ze met veel plezier die hoge hakken inruilen voor een icepack tussen haar benen…

Hopelijk kan Kate na vandaag rustig op haar positieven komen. Wij zijn alvast benieuwd naar de naam van de koninklijke baby!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes