mama slaapt met baby in haar armen

Man verwacht dat vrouw kookt voor haar schoonouders twee dagen na bevalling

16/04/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Soms zie je een filmpje passeren waarbij je ogen bijna uit hun kassen vallen en je bijna niet kan geloven dat er echt zulke mensen bestaan. Blijkbaar wel dus, zo bewijst onderstaand filmpje. 

Een man vraagt doodleuk aan zijn partner of ze een gebraad wil maken voor zijn ouders. Op zich misschien niet zo ophefmakend, tot de vrouw hem er even aan herinnert dat ze net bevallen is. Twee dagen eerder, om precies te zijn.

Dat lijkt de man echter geen bezwaar te vinden. Want: ze mocht toch meteen naar huis? En ze heeft toch nog niks anders gedaan dan wat in de zetel gezeten en thee gedronken?  

Oh, en mocht ze het vergeten zijn: het is voor hem toch ook niet gemakkelijk? Niet dat hij bevallen is natuurlijk, maar hé, hij slaapt ook niet veel. Hij is doodmoe, zijn vrouw is wakker, zijn ouders komen langs en die eten graag gebraad – logisch toch allemaal? 

En ja, hij zou het misschien zelf kunnen doen, maar kom op, iedereen weet dat het gebraad van de vrouw gewoon lekkerder is dan als hij het probeert. Hij zal dan wel bij zijn ouders zitten met de baby, zodat ze ook een momentje voor zichzelf heeft. Dus wat heeft ze dan te klagen? 

En de award van asshole vader van het jaar gaat naar … 

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes