5268fi.jpg

Jessica Biel en Justin Timberlake openhartig over spoedkeizersnede

27/04/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

De geboorte van hun zoontje Silas ging drie jaar geleden niet bepaald volgens plan, zo vertellen Jessica Biel en Justin Timberlake in het nieuwe boek ‘Nanny to the stars’ van Connie Simpson. Nochtans hadden ze zorgvuldig een geboorteplan opgesteld, en dat was duidelijk: een serene en natuurlijke thuisbevalling. Maar dat draaide dus anders uit. In de plaats van een serene bevalling thuis werd het een ritje naar het ziekenhuis voor een spoedkeizersnede.

De Amerikaanse Nanny Connie Simpson staat ook wel bekend als de Nanny van de celebs. Ook Jessica Biel en Justin Timberlake schakelden haar hulp in, en dat deden ze op het moment dat ze thuiskwamen uit het ziekenhuis.

“Uitgeput, gedesillusioneerd en volledig in shock”

“Ons verhaal met Nanny Connie begon op de dag dat we thuiskwamen uit het ziekenhuis met ons zoontje. Dat klinkt als een normale uitspraak voor nieuwe ouders, behalve dat ons geboorteplan helemaal niet doorsnee was. We hadden twee vroedvrouwen, een doula, meditatielessen, heel wat hippie babyboeken en een heerlijk huis dat we hadden omgevormd tot een opleidingsfaciliteit voor bevallingen dat we ‘the octagon’ noemden. Niet bepaald doorsnee dus.

Al onze plannen vielen in het water, en de serene natuurlijke bevalling die we voor ogen hadden eindigde met een ritje naar het ziekenhuis en een spoedkeizersnede. Toen we daarna thuiskwamen uit het ziekenhuis waren we uitgeput, gedesillusioneerd en volledig in shock. Ik was geobsedeerd door alles wat organisch, natuurlijk, homeopathisch en vrij van toxische stoffen was voor ons kind. En uiteindelijk kwam mijn kind op de wereld in een operatiezaal, door hem uit mijn buik te snijden. Ik was een dictator, en ik maakte zowel mezelf als mijn man compleet gek.“

Herkenbaar

Begrijpelijk, dat het niet evident was voor het celebrity-koppel om de bevalling een plaatsje te geven. En fantastisch dat ze er nu zo openhartig over vertellen, het is wellicht herkenbaar voor veel andere ouders!

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes