Vrouw aan het bevallen

Vrouwen zijn het sterke geslacht en deze bevallingsfoto's bewijzen het

6/09/2016
Mamabaas
Door Mamabaas

Mannen mogen dan groter, zwaarder en objectief sterker en sneller zijn, vrouwen zijn het echte sterke geslacht: ze dragen en baren het leven. Zij, en niemand anders. Deze foto's tonen de kracht die een vrouw nodig heeft om te bevallen. Een kracht die haar uitput, die soms ondraaglijk is, die de grenzen overschrijdt, maar ze moet door.

En dan doet ze ook. 

Deze mama werd ingeleid op 36 weken en hoewel ze constant hevige weeën had, zette ze haar kind feilloos op de wereld. (Foto Angela Gallo)

bevallingsfoto angela gallo

2.

Deze mama had een zeer snelle en zeer intense bevalling van haar derde kind. Twee minuten na deze foto werd de baby geboren in de handen van zijn vader. (Foto: Sarah Lewis Photography)

Sarah Lewis photography

3.

Tijdens elke wee luisterde deze mama naar haar lichaam om te weten wat ze moest doen: bewegen, ademen ... en lachen! (Foto Monet Nicole Birthing Photography) 

monet nicole

4.

Een bevalling van 11 uur, waaronder verschillende uren persen. De doula voorzag een sjaal waar de moeder zich aan kon vastgrijpen als het persen te zwaar werd. (Foto Jessie Fultz). 

Jessie Fultz

5.

Een hele kalme bevalling, met een mama die tijdens het grootste deel praatte en lachte. Toen het tijd was om te persen, was ze één en al concentratie. (Foto Colleen Losse)

colleen losse

6.

(Foto Holly Michele Photography).

Holly Michele

7.

Deze mama kon haar eerste bevalling niet thuis laten doorgaan zoals ze wilde, maar de tweede wel. Deze foto werd genomen enkele momenten voor ze haar zoontje in de armen kon nemen. (Foto Isadora Photography)

Isadora Photography

8.

Deze moeder was in de overgang, en ze was zo sterk. Het is een eer om bij een geboorte te mogen zijn. (Foto Tara Leach Photography)

Tara Leach

9.

Deze moeder nam de hurkpose aan bij het persen. Kijk naar haar armen, ze is zo sterk. (Isabell Steinert Photography)

Isabell Steinert

De kroon op het werk

Die baby in je armen... (foto Ker-Fox Photography)

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes