Gender reveal

Heerlijk: oma uitzinnig van vreugde bij gender reveal met wel heel speciale verrassing

6/09/2023
Mamabaas
Door Mamabaas

Filmpjes waarbij iemand ontdekt dat hij of zij oma of opa wordt zijn altijd leuk om te zien. Maar dit filmpje is wel heel speciaal: een oma zal het geslacht van haar kleinkinderen te weten komen, maar dan blijkt dat de ouders in spe nog een verrassing van formaat in petto hebben. 

Op het filmpje zien we de toekomstige papa, Jordan Flom, die een ballon kapot wil prikken zodat er roze of blauwe confetti uit valt en het geslacht van de baby bekend is. Maar nét voor dat spannende moment pauzeert de man even en doet hij alsof hij een schaar is vergeten. 

Wanneer hij terugkomt, heeft hij echter geen schaar in de handen maar een tweede ballon. Iedereen begint te schreeuwen, maar het is toch vooral de oma in spe die haar ogen niet kan geloven. “Echt? Nee, dat kan niet! Serieus? Serieus? OMG, dit is gewoon de allerbeste dag van mijn leven!!!! Is het echt waar?!’, gilt de vrouw uitgelaten. 

Maar … daar stopt het niet! Voordat de ballonnen eindelijk kapot geprikt worden, blijkt er een familielid even “vermist” te zijn. Ze wordt geroepen en komt vervolgens aangewandeld met … nóg een ballon!  Een drieling … daar vallen alle monden toch wel even van open.

De papa bevestigt aan alle ongelovige aanwezigen dat het er effectief drie zijn. "We gingen naar de eerste echo, en de dokter zei: ‘één hoofdje, nog een hoofdje, en nog een derde hoofdje. Dit gebeurt echt zelden bij een spontane zwangerschap.’ Dus ja: het zijn er echt drie!" 

Oh ja, en als je het je afvraagt: het koppel heeft al een dochtertje en dit keer blijken het drie jongetjes te zijn. Oh boy – deze oma is echt uitzinnig bij al dat verrassende nieuws! 

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes