6895fi.jpg

Inspiratie nodig voor een leuk geboortekaartje? Ontdek de laatste trends!

27/07/2020
Mamabaas
Door Mamabaas

Hoe.ra! Na tal van (veto)rondes hebben jullie de naam van jullie aankomende spruit vastgelegd. Of zaten jullie al van dag 1 op dezelfde golflengte? Hoe dan ook, tijd voor de volgende keuze: het geboortekaartje en doopsuiker. Nog meer stress, euh … mogelijkheden. Geen zorgen, wij geven je de laatste nieuwe trends en ideetjes ter inspiratie.

Hallo klein wonder!

De aankondiging dat je kleintje deze wereld vanaf nu wat mooier en levendiger maakt, houd je je hele leven bij. En het zal ook zeker pronken op de kast of aan de muur bij familie of vrienden.

1.    Welkom in de jungle

Kaartjes met dieren hebben het altijd goed gedaan, maar de schattige knuffelbeertjes van weleer maken plaats voor stoere safari- en jungledieren. Een beetje wildlife voor een krachtige start in het leven.

2.    Flower = power

De geboorte van je kindje fleurt alles op, dus waarom geen even fleurig kaartje? Bloemen en planten scoren. En ja, het mag wat exotisch zijn, met de nodige flamingo’s of bont gekleurde vogels erbij.

3.    Less is more

Niet zo’n fan van te veel franjes? Ga dan voor iets strak, trendy en minimalistisch. Enkel de eerste letter van je kindjes naam, eventueel aangevuld met een speciaal accent bijvoorbeeld. Wedden dat het in het oog springt?

4.    Gouden tintje

De komst van je kleintje extra feestelijk maken? Dan zit je goed met een kaartje met een gouden touch. Goudfolie geeft het net dat stijlvolle tikkeltje meer.

5.    Houten extraatje

Hout bij een kaartje? Ja zeker! Een klein houten figuurtje dat op het kaartje plakt of eraan hangt, laat het uit de band springen. Punten voor originaliteit.

Geboortekaartje met houten figuurtje
Geboortekaartje met houten figuurtje

 

 

Cadeautje van de baby

Een presentje voor de mensen die je baby komen bezoeken, is traditie. Wie het klassiek wil houden, kan altijd gaan voor suikerbonen. Maar er bestaan intussen heel wat andere en orginele alternatieven.

1.    Zeep

Een lekker geurtje om je handen te wassen, daar zegt niemand neen tegen. Een fris stukje zeep of waarom zelfs geen leuk zeeppompje: het is eens iets anders als doopsuiker. En in tijden van corona zelfs heel erg bruikbaar.

2.    Bellen blazen

Vrienden en familie met een kroost zullen blij zijn met een leuk speeltje voor hun bengel(s). Haast elk kind vindt een bellenblazer de max. En volwassene, geef toe … jij stiekem eigenlijk ook.

3.    Houten jojo

Nog een leuk hebbedingetje waarmee je bezoekers zich een tijdje mee kunnen amuseren: een houten jojo. De naam van je kindje wordt erin gelaserd en gaat voortaan op en neer.

4.    Domino ofzo

Simpel maar o zo leuk om te spelen: een houten dominospel. Spelplezier verzekerd en een origineel doopsuikeridee!

5.    Droogbloemen

Voor sfeer en gezelligheid, een nieuw en veelbelovend doopsuikeridee: droogbloemen in een glazen buisje. Zo schittert je kleintje in het interieur van familie en vrienden.

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner Tadaaz. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

cover ouders komen van mars

Ouders komen van Mars

€ 21.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
sweater marvellous metie

Sweater | Marvellous metie

€ 44.99

Meilleures ventes