5535fi.jpg

Boekenbeurs: een overzichtje van onze boeken, momenteel mét korting op de webshop!

29/10/2018
Mamabaas
Door Mamabaas

Herfstvakantie, dat betekent natuurlijk dat het weer tijd is voor de Boekenbeurs. In de herfst is er dan ook niets fijner dan je lekker warm onder een fleece-dekentje te nestelen met een goed boek in de hand. Maar ook voor wie niet op de Boekenbeurs geraakt om zijn boekencollectie uit te breiden hebben we goed nieuws: op onze webshop geven we momenteel tot 20% korting op onze boeken!

We overdrijven niet als we zeggen dat we ondertussen al een behoorlijk uitgebreide collectie op onze naam hebben staan.

zwanger worden

Ben je op zoek naar informatieve boeken, geschreven door experten? Dan vind je zeker je gading in de Mama Baas-collectie. Een greep uit ons aanbod: Mama worden, Mijn baby, Zwanger worden, Eerste hulp bij kleine kinderen of #Fitmom.

Mijn schoolfoto-plak-invulboek

Zoek je eerder praktische boeken die van pas komen in het drukke leven als mama? Dan is één van de volgende boeken misschien iets voor jou: De Mama Baas Weekplanner, Mijn schoolfoto-plak-invulboek, Het Grote Diplomaboek of Mijn kind bakt graag.

Ik word mama

Of ben je eerder fan van ludieke boeken die je perfect cadeau kan doen (ook aan jezelf)? Dan zijn deze boeken je op het lijf geschreven: Ik word mama, Mama heeft alles (bijna, maar nooit helemaal, niet echt) onder controle of de 365x mama zijn 2019 kalender.

Je ziet het, we hebben voor elk wat wils in de aanbieding. En dan hebben we nog niet eens alle boeken vermeld, want daarvoor zijn het er net iets te veel!

Neem snel een kijkje op onze webshop om ál onze boeken te ontdekken, en profiteer van de tijdelijke korting tot 20%!

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes