fotojaarboek albelli

Eerste goede voornemen, check! Maak je fotoboek en krijg een unieke korting

10/01/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Nieuw jaar, nieuwe goede voornemens, right? En ik blink van trots, want na amper twee weken in 2024 heb ik er al eentje afgevinkt. Fotoboek van 2023, een jaar weer vol mijlpalen in het gezin, is gemaakt- ow yeah! Als jij voor midden februari 2024 het jouwe maakt, profiteer je trouwens van een fijne korting.

Zo’n fotoboek samenstellen … dat is een werkje! Ik hoor het je denken. Neen dus! Zelf geen geduldig type hier en het was er in 1-2-3. Echt.

“Ik ben er na de vakantie meteen ingevlogen. Ik maak er al een tijdje een jaarlijkse gewoonte van om meteen in januari een fotoboek van het afgelopen jaar te maken. Dan zit alles ook nog fris - euh ... zo fris mogelijk :-) - in mijn geheugen.”

 

“En ik ben echt fan van de app van albelli. Ik maak het boek eigenlijk volledig op mijn smartphone, dat is extra makkelijk omdat ik met die gsm ook zowat alles fotografeer. Het grootste probleem is selecteren :-).”

 

“Tip: ik probeer een drietal keer per jaar, telkens na een vakantie, mijn digitale fotoboekproject al aan te vullen. Zodat ik op het einde, nu in januari, eigenlijk maar een aantal maanden moet aanvullen.”

 

“Trouwens, ik had de smaak te pakken en heb er dan meteen ook maar een jaarkalender voor 2024 bijgemaakt. Wat een zalig momentje binnenkort: het boek thuis ontvangen en samen met de meisjes doorbladeren!”

 

Smart, smarter, smartest

Maak jij liever een fotoboek op een groot scherm? Dan is de Smart Assistant van albelli echt wel een zegen - want tijd is zo'n kostbaar goed hé. Je kiest gewoon het gewenste formaat fotoboek en je laadt al je foto’s op. De tool doet de rest. Hoe ideaal is dat!

De Smart Assistant kiest de mooiste foto’s uit – handige voor mensen die niet zo fantastisch zijn in selecteren … euh me! – en dubbele of onscherpe foto’s worden simpelweg overgeslagen. Over de indeling hoef je ook niet na te denken, want in één klik wordt die voor jou gemaakt.

Wil je zelf toch nog finetunen? Geen probleem, kan perfect. Zo kan jij de volgorde van foto’s aanpassen, de pagina-indeling of kleuren veranderen en persoonlijke teksten toevoegen.

Je kan de software downloaden of online je boek maken. In een paar simpele stappen geef je je wensen aan en wordt het fotoboek in no-time voor je gemaakt. De perfecte optie voor mama’s met weinig tijd die wel graag alle herinneringen aan het opgroeien van hun kroost willen onthouden en delen met de familie.

Plat, platter, platst

Een aanrader voor je fotoboek: kies voor een platliggend premium. Dat is een unieke bindtechniek, waardoor niet alleen de vouw in het midden van je fotoboek verdwijnt, maar je de pagina’s ook volledig plat kan openen.

In de fotoalbums met platliggend premium van albelli is het papier wat dikker dan bij de standaard fotoboeken. Aangezien er geen vouw in het midden van de pagina zit, worden je foto’s naadloos van links naar rechts afgedrukt en kan je je boek bijvoorbeeld ook mooi geopend neerleggen.

Platliggend premium ziet er fantastisch uit met elk type foto, maar er zijn bepaalde shots die er echt uitspringen wanneer je ze gebruikt, zoals:

  • Landschappen
  • Groeps- of familiefoto’s
  • Collages

 

Toptip: tekeningen van je kind in een fotoboek

fotoboek tekeningen albelli

Je kent het wel: je kind komt je trots zijn of haar tigste prachtige tekening of schilderwerkje tonen. En dat bewaar jij natúúrlijk tot in de eeuwigheid, ahum.

Er is een prima oplossing om de exploten van je kleine Van Gogh bij te houden, maar niet opgescheept te zitten met dozen papier. Neem er een foto van en verzamel de kunstwerken in een fotoboek!

UNIEKE korting: -40 % op je fotokalender en -30% op je fotoboek!

fotojaarboek albelli

Maak nu een jaarboek en zorg dat je het afgelopen jaar blijft herinneren. Er komen zo weer nieuwe avonturen aan. En doe je dat nu, dan kan je genieten van een geweldig fijne korting: 30% op je fotoboek en 40% op je fotokalender.

Gebruik de code MBJAARBOEK23* en daar ga je.

* geldig t/m zondag 18 februari 2024 (niet geldig op de verzendkosten).

 

* Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met onze partner albelli. Meer info over ons advertentiebeleid vind je hier.

Bestsellers

ongefilterd moederschap lorentia veppi

Ongefilterd moederschap

€ 19.99
mok legendaddy

Koffiemok | legendaddy

€ 16.95
to do hero gezinsplanner

To Do Hero: Gezinsplanner

€ 18.99

Meilleures ventes