verjaardagstaart fail

#Fail: 10 grappige verjaardagstaarten

11/01/2024
Mamabaas
Door Mamabaas

Als je kleintje jarig is, wil je het ongetwijfeld zo goed mogelijk doen. Het moet een KNALfeest worden, met alles erop en eraan. Met alle toeters en bellen: vlaggetjes, ballonnen, mooie kleertjes, muziek, slingers, cadeautjes, … En oh ja, last but not least: gebak! Taart, cupcakes of koekjes, als het maar mooi en lekker is. Om uit te delen op school, voor het verjaardagsfeestje met de vriendjes en de vriendinnetjes of voor het feest met de familie. Zo’n verjaardagstaart, dat kan toch niet zo moeilijk zijn om zelf te maken? Toch?

1. Minions

Tgoh ja. Iedereen ziet toch nog altijd dat het een Minion is he? Ja toch?

taart

2. Buzz Lightyear

To infinity. And beyond! Ja zó ver is deze mama of papa wel gegaan om dit meesterwerkje te maken. Maar of het geslaagd is, is … euh … andere … koek.

taart

3. SpongeBob

SpongeBob die een moeilijke dag had ofzo. Dat kan toch? Hoe zien wij er niet uit na een zware werkdag? Vertel dat zo maar op school, kindjes!

taart

4. Sneeuwwitje

Sneeuwwitje. Dat ziet toch iedereen?!

taart

5. Een taart om van te smullen

Schatteke, ge gaat content zijn zenne! Mama heeft haar best gedaan! Ik denk zelfs dat de juffrouw mee zal smullen.”

taart

6. Eigen creatie

Het moet niet altijd Paw Patrol, Spiderman, K3, Batman of Disney zijn. Toch? Zo’n eigen creatie is ook best leuk. Het is bijna griezelig origineel zelfs ;-). 

taart

7. Elsa (Frozen)

’t Is precies echt Elsa van Frozen he, lieverd? Vind je ook niet?

taart

8. Haai

’t Is ’t gedacht he zeg. Onze zoon houdt van haaien …

taart

9. Disney prinsessen

Hier gaan de kindjes van de klas heel blij mee zijn zenne, meisje! Heeft mama niet haar uiterste best gedaan? Je zal indruk maken hoor!

taart

10. Assepoester

Ze lijkt al een beetje tot as vergaan, eerlijk gezegd. Maar uiteindelijk moet de taart toch worden opgegeten he. Dus ja.

 

taart

Kan jij het beter? Ben jij een écht bakkerstalent?

Show us!